Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Андроид апликации

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Idonea, 2 мај 2012.

1. chitaahgirl

chitaahgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    22
    8 ball pool, Aviary,Easy screenshot,facebook, flappy bird, icon changer i cocoppa , instagram, messenger, my calendar (апликацијата е премногу добра, имаш календар за циклус, симптоми, емоции и што ти знам таму и плус имаш пасворд за да ја отвориш,)photo grid, pixlr, shazam, skype, smart app protector, square instapic, tumblr,viber, i sonovnikot na dormeo

2. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Ова my calendar во следно ми го покажува следниот циклуц, врз основа на податоците кои сум ги внела, и под него се следните плодни денови, така?
    И како се става пасворд :) ?

3. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Да го покажува следниот циклус со црвени квадратчиња, а плодните денови со цветчиња. Во случај да ти подрани или задоцни циклус некој ден, си внесуваш кој ден ти дошло и се поместува во календарот.
    Пасворд се става преку Settings>Password>Set password.

На Irrepleceable му/ѝ се допаѓа ова.
  4. maccetoo

maccetoo Активен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    3
    Јас најмн. ја обожавам Поу срцката моја :| :inlove: :inlove: :inlove:
    Instagram,Viber,Pou,Battery saver,Angry pou..... :emo: :emo: :emo:

5. Lady-in-white

Lady-in-white Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    53
    Може да се симне андроид на обичен телефон?

6. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Не може, треба да биде смарт телефон кој има андроид ос.

7. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.306
    Допаѓања:
    3.037
    Јас ги имам: Viber, Facebook, Мessenger, YouТube, Twitter, Shazam, OfficeSuite, WomanLog, Clean Master, ColorNote, We Heart It, Zedge, PicsArt, X Factor Adria, AliExpress, AppLock, Go Locker, AVG AntiVirus, Snapseed, Вицотека, MaxTV водич, Idividi хороскоп.
    И од игри Pou, Skater Boy, Deal Or No Deal, Blazing Slots, Happy Jump :D

8. Maria.Vampire

Maria.Vampire Нов член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    437
    На мојот таблет имам разни,еве некои:
    Facebook,Twitter,You Tube,Messenger,Instagram,We Heart It,My Calendar,Icon Changer а kako browser користам Google Chrome.
    Од игрите имам: Pou,Temple run,Talking Tom,Flappy Bird. :inlove:

9. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Не знам дали знаете но, би сакала да ве предупредам доколку ги имате игрите Talking одма да ги избришете! Пред 2 дена се хакнати од еден педофил и кога ги играте Talking Angela може да забележите во нејзините очи дека има човек!Ве прашува како се викате вие и вашите пријатели, каде учите и слично. Одма да ги избришете бидејќи овие игри ги превземаат вашите слики, пасворди од социјалните мрежи и приватни информации!

10. mamma-mia

mamma-mia Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    2.268
    Со оглед на тоа дека немам многу меморија на телефонот, користам релативно малку апликации. Со facebook-от имам некоја love–hate relationship, брзо ми здосадува, кочи, ја бришам, ама на крајот од денот сепак не можам без неа, се враќам во play store за да ја инсталирам повторно. Messenger-от пак ми е тотална спротивност, 5/5. Откако ја далнодирав, не сум имала никаков проблем (пу, пу). Следна ми е Instagram, приказната ми е слична како со претходнава апликација. Никогаш не сум имала некој посериозен проблем, па да бришам апликација, веднаш сè се средувало. Пред некој ден ја симнав Square InstaPic, која дефинитивно ми е откритие на месецов. Пред неа се мачев со InstaSize, не знам зошто, другар ми е многу задоволен, јас не ја препорачувам. Ми зафаќаше прилично меморија, а не ми беше кој знае колку ефективна. Tumblr, за сите оние кои имаат блог, оваа апликација е најдоброто решение. Го избришав акаунтот на twitter, инаку и таа ми беше многу добра. За крај, последниот апдејт на youtube, ми ја направи апликацијата совршена.

На Golden му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lady-in-white

Lady-in-white Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    53
    Изгледа не ме разбра..Не прашувам за апликации тука андроид ос дали можам да симнам

12. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Добро те сфатив ;). Андроид не може да се симне на обичен телефон. Има смарт телефони кои поддржуваат, односно доаѓаат со инсталиран андроид ос или др. тип на смарт телефони со вклучен IOs, Windows, Blackberry ОС..

13. HoneyAxl

HoneyAxl Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2013
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    151
    Ахахах женски баш ме изнасмеавте,тоа си е реклама што се појавува горе ;)

На Sramezlivoto му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Sramezlivoto

Sramezlivoto Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    100
    Ајде математичарки да ви изрекламирам една нова апликација со кој си ги имате сите можни формули во џебот. Апликацијата е на Лазар Николов од Кавадарци, судент ФИНКИ и е многу забавна и лесна за користење.

линк:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=lazar.pocketformulas

Среќно на препис :D

15. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.767
    Допаѓања:
    315
    Како се вика играта со мачето кое зборува ?

16. Meredit

Meredit Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    91
    Ги имаш повеќе амам најпопуларна е My talking Tom,a инаку ги има и Talking Angela,Talking Tom&ben news,Tom's love letters,И други ги има во Play store site tie i mnogu drugi aplikacii.Jas Си ја симнав My talking Tom и можам да кажам дека е ептен забавно,се грижиш за машето му даваш да јаде го носиш да мочка,кога ќе му се приспие ја гасиш ламбата и тоа спие.И кога му треба нешто само ќе замјаука и ќе ти каже што сака.

17. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.675
    Допаѓања:
    6.549
    facebook, twitter, forsquare, womens health diary, instagram, shazam, viber и уште многу други :D

18. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Talking Angela а, има и Talking Ginger :)

19. HoneyAxl

HoneyAxl Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2013
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    151
    Паа што знам Instagram,Viber,Weheartit,Mp3 Music Download,Retrocam,Xnretro,Afterlight,Subway Suefers,Temple run,Pou и такоо даље :wasntme:

20. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Дали може ретрика да се симне на самсунг галакси с4 или само на ајфон ја има?