Андроид апликации

Discussion in 'Општи дискусии' started by Idonea, May 2, 2012.

1. chitaahgirl

chitaahgirl Истакнат член

8 ball pool, Aviary,Easy screenshot,facebook, flappy bird, icon changer i cocoppa , instagram, messenger, my calendar (апликацијата е премногу добра, имаш календар за циклус, симптоми, емоции и што ти знам таму и плус имаш пасворд за да ја отвориш,)photo grid, pixlr, shazam, skype, smart app protector, square instapic, tumblr,viber, i sonovnikot na dormeo

2. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Ова my calendar во следно ми го покажува следниот циклуц, врз основа на податоците кои сум ги внела, и под него се следните плодни денови, така?
    И како се става пасворд :) ?

3. sunfemina

sunfemina Популарен член

Да го покажува следниот циклус со црвени квадратчиња, а плодните денови со цветчиња. Во случај да ти подрани или задоцни циклус некој ден, си внесуваш кој ден ти дошло и се поместува во календарот.
    Пасворд се става преку Settings>Password>Set password.

Irrepleceable likes this.
  4. maccetoo

maccetoo Активен член

Јас најмн. ја обожавам Поу срцката моја :| :inlove: :inlove: :inlove:
    Instagram,Viber,Pou,Battery saver,Angry pou..... :emo: :emo: :emo:

5. Lady-in-white

Lady-in-white Истакнат член

Може да се симне андроид на обичен телефон?

6. sunfemina

sunfemina Популарен член

Не може, треба да биде смарт телефон кој има андроид ос.

7. Kaley

Kaley Популарен член

Јас ги имам: Viber, Facebook, Мessenger, YouТube, Twitter, Shazam, OfficeSuite, WomanLog, Clean Master, ColorNote, We Heart It, Zedge, PicsArt, X Factor Adria, AliExpress, AppLock, Go Locker, AVG AntiVirus, Snapseed, Вицотека, MaxTV водич, Idividi хороскоп.
    И од игри Pou, Skater Boy, Deal Or No Deal, Blazing Slots, Happy Jump :D

8. Maria.Vampire

Maria.Vampire Нов член

На мојот таблет имам разни,еве некои:
    Facebook,Twitter,You Tube,Messenger,Instagram,We Heart It,My Calendar,Icon Changer а kako browser користам Google Chrome.
    Од игрите имам: Pou,Temple run,Talking Tom,Flappy Bird. :inlove:

9. Golden

Golden Популарен член

Не знам дали знаете но, би сакала да ве предупредам доколку ги имате игрите Talking одма да ги избришете! Пред 2 дена се хакнати од еден педофил и кога ги играте Talking Angela може да забележите во нејзините очи дека има човек!Ве прашува како се викате вие и вашите пријатели, каде учите и слично. Одма да ги избришете бидејќи овие игри ги превземаат вашите слики, пасворди од социјалните мрежи и приватни информации!

10. mamma-mia

mamma-mia Популарен член

Со оглед на тоа дека немам многу меморија на телефонот, користам релативно малку апликации. Со facebook-от имам некоја love–hate relationship, брзо ми здосадува, кочи, ја бришам, ама на крајот од денот сепак не можам без неа, се враќам во play store за да ја инсталирам повторно. Messenger-от пак ми е тотална спротивност, 5/5. Откако ја далнодирав, не сум имала никаков проблем (пу, пу). Следна ми е Instagram, приказната ми е слична како со претходнава апликација. Никогаш не сум имала некој посериозен проблем, па да бришам апликација, веднаш сè се средувало. Пред некој ден ја симнав Square InstaPic, која дефинитивно ми е откритие на месецов. Пред неа се мачев со InstaSize, не знам зошто, другар ми е многу задоволен, јас не ја препорачувам. Ми зафаќаше прилично меморија, а не ми беше кој знае колку ефективна. Tumblr, за сите оние кои имаат блог, оваа апликација е најдоброто решение. Го избришав акаунтот на twitter, инаку и таа ми беше многу добра. За крај, последниот апдејт на youtube, ми ја направи апликацијата совршена.

Golden likes this.
  11. Lady-in-white

Lady-in-white Истакнат член

Изгледа не ме разбра..Не прашувам за апликации тука андроид ос дали можам да симнам

12. sunfemina

sunfemina Популарен член

Добро те сфатив ;). Андроид не може да се симне на обичен телефон. Има смарт телефони кои поддржуваат, односно доаѓаат со инсталиран андроид ос или др. тип на смарт телефони со вклучен IOs, Windows, Blackberry ОС..

13. HoneyAxl

HoneyAxl Истакнат член

Ахахах женски баш ме изнасмеавте,тоа си е реклама што се појавува горе ;)

Sramezlivoto likes this.
  14. Sramezlivoto

Sramezlivoto Истакнат член

Ајде математичарки да ви изрекламирам една нова апликација со кој си ги имате сите можни формули во џебот. Апликацијата е на Лазар Николов од Кавадарци, судент ФИНКИ и е многу забавна и лесна за користење.

линк:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=lazar.pocketformulas

Среќно на препис :D

15. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Како се вика играта со мачето кое зборува ?

16. Meredit

Meredit Истакнат член

Ги имаш повеќе амам најпопуларна е My talking Tom,a инаку ги има и Talking Angela,Talking Tom&ben news,Tom's love letters,И други ги има во Play store site tie i mnogu drugi aplikacii.Jas Си ја симнав My talking Tom и можам да кажам дека е ептен забавно,се грижиш за машето му даваш да јаде го носиш да мочка,кога ќе му се приспие ја гасиш ламбата и тоа спие.И кога му треба нешто само ќе замјаука и ќе ти каже што сака.

17. anngelique

anngelique Популарен член

facebook, twitter, forsquare, womens health diary, instagram, shazam, viber и уште многу други :D

18. Golden

Golden Популарен член

Talking Angela а, има и Talking Ginger :)

19. HoneyAxl

HoneyAxl Истакнат член

Паа што знам Instagram,Viber,Weheartit,Mp3 Music Download,Retrocam,Xnretro,Afterlight,Subway Suefers,Temple run,Pou и такоо даље :wasntme:

20. kikkki

kikkki Популарен член

Дали може ретрика да се симне на самсунг галакси с4 или само на ајфон ја има?