Јас ја користам автобуско, па до сеа не ме зафркнала. Се случувало 3-4 мин да касни бусот ( ваљда не е до апликацијата што знам )
Некоја апликација за бесплатно праќање пораки или повици? (само да не е Вајбер ) Иначе имам многу апликации такви ама сакам некоја која кога ќе пратам порака веднаш да може да ја види примателот (исто како да сум пуштила обична порака) а не да треба да се вклучи на апликацијата за да види шо му сум пишуваала Незнам колку ме разбравте Иначе зошто неможам да си ја спуштам Temple Run? Ми вика дека не е достапна апликацијата за мојот телефон а една другарка истиот телефон го има и таа ја спушти од Плеј Стор
Два пати пробав да ја симнам Сабвеј Сурферс и не ми се симнува играта туку нешто сосем трето. У што е проблемот.
Изгледа нешто по грешка симнуваш! !И јас така неколку пати симмнував ама после ми дојде паметот дека сосема трета апликација симнувам...
Имам андроид на телефонот и порано имав многу игри и апликации ама ми здосадуваат па ги бришам Сега игри имам:Flappy bird,Temple Run,Subway surfers и Candy Crush Saga. Апликации:Twitter без кој неможам да живеам ,Facebook,Viber,Countdown(одбројува денови,часови,минути),Јustin Bieber lyrics,Ringdroid,Дормео соновник и уште некоја.
Има сега Fast Facebook, update на Фејзбук демек за побрз да е И стискам го инсталирам ама кога ќе отворам на Фб пишува дека нема конекција. А се супер друго работи.. И кај вас ли е така?
Јас пак досадвам со Вибер Значи по не знам кој пат го спуштам, ај реков да пробам, можи аше стигнато код џсконечно ке профункционира..И добро го спуштив, во моментот ми звонеа од нивниот контакт центар, им одбив и пред тоа веќе ми имаше стигнато код за потврда кој по грешка некако си го избришав Е сега таму има опција шо вели да ти се јават од таму и да ти го кажат кодот доколку не ти стигни преку порака..Ме интересира да не знај некој дали тој повик е бесплатен Ексик веќе со овај Вибер..ама пуста желба голема...Ете и во моментот пробвам и не стига порака..по некое времеми излегва да ја искористам услугата тие да ми се јават...ако знај некој нешто
Имам антивирусна програма во телефонот и сега ми се појави едно како Unsecure setting found. Enabling the USB Debugging setting is not recommended if you do not use the device for software deployment purposes. И кога ќе го ставам кабелчето од телефонот во компјутерот ми се појавува сино и наеднаш ми копа ком. Многу пати ми се има десено. Незнам што да правам.
Јас ја користам Candy Camera и можам да кажам дека мене ефектите ми се преубави,а и типични се за Retrica.
Кога закачувам слики на инстаграм не сакам понекогаш да ја сечам туку да ја има цела. Имам приметено ногумина како ги прават така сликите, пробав секако не не успеав да најдам. Ако знае некој да ми помогне? Еве една слика за пример.