Епа вакаа..Ја симнав Retrica арно ама тоа доле кај што пишува Retrica се гледа мнмн матно а сликата е мн мала кога ќе ја префрлам во pc..Некое решение?
Да ве прашам некој дали знае тие стикерите на вибер со пари што се како да ги симнам бесплатно имало некој програм???И сто им значи тоа "Free on desctop"
Девојки денес цел свет има пробеми со вибер, слушнав на радио компанијата која го промовира вибер има проблеми со воспоставувањето мрежа и не се знае до кога ќе има проблеми. (чудно јас до сеа праев муабет на вибер и после тоа чув дека уствари нешто се дешава)
Некој да не знае зошто неми го покажува instagram na desktopot на телефонот? Симната ми е апликацијата и можам само од PlayStore да ја отварам.Ја бришев и ја инсталирав неколку пати но за џабе стои еден час и потоа испарува.Пробав да ја ставам и во папка но и од таму ја нема..Како да го решам тоа?
Проба после тоа да инсталираш било која друга апликација да видиш дали истото ќе се случи и со неа како би утврдила дали е до телефонот или пак до апликацијата...
имам инсталирано многу други апликации и се е нормално само на instagram ми прави така незнам што е проблемот..
Луѓе ја симнав Ретрика, ама ко ке ја сликам сликата одпосле ко ке се зачува е цела црна.. зошто е вака? Инаку имам Алкател М Поп, да не има нешто врска телефонот?
Пред некој ден го симнав Вајбер и се` беше океј, разговарав,се допишував.. Утрето ми стигна порака на телефонот, вели: "Вашиот код на Вајбер е ****** ". Зошто ми стигна оваа поака? Каков код? Кај мене нема ништо што бара код, се` е океј, сеуште го користам, само ова ме зачуди...
Ја кога симнав Viber не ми излегуваа ни имиња ниту контактната листа за да додадам некој. А кога си пишував не ми се појавуваа имињата туку само броевите. Уште карам така, ама збркано ми е незнам кој кого е ни слики не излегуваат и незнам што да правам
Постои ли опција да се исклучи вибрирањето и светењето на секоја порака на Вибер? Од такт ме вади тоа
Ја заборавив лозинката на Инстаграм и кликнувам на тоа Forgot your password? го пополнувам и ништо не ми стига на имејл. Знае некој како може да го средам ова ?