Ја имама апликацијата foursquare, кога сум преку wifi ми наога локација, кафичи, ресторани се, но кога ке се уклучам од интернетот на телефонот (преку вип) не ми наоѓа локација. Знае некој како да го направам? Бидејки на некои им наоѓа локација и преку интернетот на телефонот.
Имам 1 прашање околу Фејсбук апликацијата. До вчера супер ми работеше, вчера нешто ми се зезна, па ја пре-инсталирав. Ама сега, не можам да наместам постовите на News Feed да ми се гледаат според времето кога се напишани (Most Recent), туку постовите ми ги дава испомешани. Пробав преку Settings, пробав преку мојот профил, ама не ми успева. Предлог?
Едно прилично глупаво прашање, за кое ке ве замолам да не ми се смеете Имам ваков телефон samsung s 5230 Можам ли да симнам вибер?
братучетка ми имаше игра на тел. само не ми текнува како се викаше..имаше едно како човече да го наречам и требаше да го чуваш...го напаѓат риби ти треба да ги убиваш рибите па имаше и нешто како сенф да ставаш врз хотдог...му текнува ли на некој ? многу интересна беше сакам да си ја симнам
Па ако инсталируваш на телефон од 10 евра нормално е дека ќе ти кочи. Сакате Subway Surfers да играте на телефон со 800 херци процесор. Епа кај го има тоа...
Бреј што си ти паметен ! Па некој можеби и тоа едвај си го дозволил !!!! Толку пари имал таков телефон купил !!!! Не сите имаат да доплатат 5-6,000 ден за ,, марка " телефон , а уште помалку да се опрчат 300 евра во готово !!!!
Да прашам за апликацијата инстаграм. Ја имам слегнато преку Play Store, и кога и да снимам видео со звук одма се "преработува" или се менува звукот-незнам како да кажам , значи не е мојот глас туку како некој др да зборува. Одново ја слегнав ама пак исто, до тел да не е или?
Спојлер Да бе, ти си најпаметен, ти најде да збориш за тоа кој каков телефон имал. Јас ја користам InstaSize за тоа, и сум презадоволна. Тука има не само црно и бело, има и други бои, па светки, точки, тракатанци, џиџи-миџи... Предобра е. 18 мегабајти е ама вреди.