Јас го исчистив мојов од непотребни апликации, од 15тина останаа 7-8 И од 10тина игри остана само 4. Всушност, три останаа и една си симнав. Таа што ја симнав е City race мислам. Сега за сега интересна ми е, ама ќе ми здосади сигурно
Имам 2 апликации и моб мн ми кочи ,што е работава некои имаат по 8 апликации па тек тогаш им кочи ?:/
Iphone 4 имам, а не 10 евра, прашав а не да ми солеш памет пиши мислење а не да понижуваш пак и да сум купила и 0д 5 евра нема што да коментираш само одговори на тоа што го поставив позз
Апликација за на телефон Девојки ќе ве замолам ако сакате да ми кажите која апликација е најдобра за на телефон за спуштање на игри за retrica ? Фала однапред
Незнаев каде да го поставам прашањето па решив тука. Која апликација да ја спуштам за да имам симболи ( како тие срценциња,бакнеши,кармини, облека ) што ги постираат во коментари на инстаграм? На претходниот телефон си го спуштав EMOJI Или Cool Symbols и се си беше океј. Но сеа неможе коа ги штиклирам симболите само празно место ми остава освен едно сонце и едно срце можат да се внесат. Имам Lg L7 II http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l7_ii_p710-5275.php
Пробај со IКеyboard Jaс ја имам таа апликација и се испраќаат симболите Јас ја имам mp3 music download И ми ги симнала до сеа сите песни што ми требале
Девојки што ми се дешава со Play Store? Се обидувам да спуштам било каква апликација и не сака ми излегува некој Error и кај дечко ми се случува истото? Да пробам да направам друг профил? И да ми кажете како се прави,друг бидејќи имам еден Не ми се смеете појма си немам од технологијава
Па не ти треба друг профил туку друг е маил, за да можеш да симињаш од Play Store се најавуаш со е маил значи ти треба да го исклучиш/избришеш од опции стариот и да пишеш нов е маил па да пробаш.
Јас ја имам Music Maniac и ми ги дава сите песни. Првин пробував со Simple mp3 ама таму ми дава само cover -и од песните шо ги барам
Како за почеток првата апликација што ја симнав од play store беше Music manual и ја симнав првата песна хаха добро е функционира. Благодарам на феминката над мене за препораката. Инаку што апликации нешто интересни би ми препорачале да си симнам?