Постои ли апликација за режење на песни ? Да си симнам и да си го оделам делот што ми се допаѓа како за рингтон
имам проблем со фејсбукот на телефонот кога ќе ја кликнам иконата ми се прави црн екранот и ми се отвара home screen..некој да не имал ваков проблем?
Don't tap the white tile. Ако сакате да правете нешто продуктивно и корисно во вашиот живот и да ги постигнете сите обврски, не ја симнувајте игричкава. Ќао.
ќе ве замолам некој што се разбира во ова да ми каже линк за апликации поврзани со медицина. нешто као анатомски атлас во 3Д верзија... има ли некој да знае ????
Пред некој ден направив апдејт на Вибер и синоќа случајно приметив дека кога ќе отворам во Settings за да сменам позадина, ми прикажува само црн екран и не можам да ги видам позадините. Можам да селектирам, но преглед на тоа што селектирам немам, само ми се појавува рамката кога ќе допрам на екранот и позадината си се мени без проблем. Што му е проблемот, до верзијата е или ?
Исто и кај мене се случува пишува ерор и демек немало место,а во телефонов има слободно место колку да сакаш
И кај мене така е, и тоа е откако ја апдејтираа апликацијата и сега ги деинсталирам обновувањата и со старата верзија можам да спуштам.Ама лошото е тоа што таа постојано се апдејтира и мора на секое да бришеш кога сакаш да спуштиш нешто ..
И јас прво си помислив дека од кога ја апдејдирав почна така да ме зафркава,па после се посомневав во SnapChat-от. Значи да си ја вратам фабричката верзија на марктетов?