Можеби нема да слушнеш звук од камера, погледни во галеријата, можеби имаш сликнато. И пробај уште неколку пати. На нет пишува тој начин за тие алкател one touch. Или пробај на јутјуб, можеби ќе најдеш некое видео.
Ич не знам, немам андроид сеуште јас , ја играв кај едно другарче, банани треба да бериш само то знам
Многу заразна игра е оваа Zombie Smasher..стигнав до 40 левел Иначе сега ја симнав The walking dead-Season two,мислам дека појјака игра нема,кога играш се осеќаш како ти да си таму,многу ја фалат
И,сакам да прашам дали на Инстаграм...На пример јас следам некој и тој ме следи мене,и после му правам анфолов ама тој сеуште ме следи..Дали кога ќе ставам слика ќе му се појави на тој на почетна?
Ти си му направила unfollow, тоа значи дека сликите што тој ќе ги прикачува, кај тебе нема да се појавуваат. Единствено ако тој ти направи unfollow, нема да ги гледа сликите кој ти ги прикачуваш. А, сега, бидејќи те следи, ги гледа сликите.
Не не,викам и ја се нервирам за тоа што ги направиле другите епизоди да треба да се купат,а мене не ми се дава сеа пари за тоа хаха,а многу би сакала да ја поминам цела
Дали само кај мене кочат игрите или и кај вас се случува тоа ? На пример Subway surfers неможам никако да ја играм како сите нормални луѓе, а слободна меморија имам 451 мб, значи не е до тоа .Дали постои некоја апликација за да го забрза малку, нешто како Clean master ?
На инстаграм како да користам емоции од оние што се црни мали како со антенчиња? Ги има на посебна апликација бесплатни за андроид?
^Овие ги имам мислев за овие ама сега гледам се наплаќа апликацијата, јас оваа што ја најдов. Сигурно има бесплатна сите ги употребуваат на инстаграм. А јас пробав со таа што ја имам ама не излегува како сликче туку вака : )
Ако имаш вакво смајли на тастатурата,пробај да стиснеш на него и подржи неколку секунди и потоа овие ќе ти испаднат,ако збориш за истите знакчиња..Зошто не ми ја покажува твојата слика..