На снепчет гледам користат бројките да им бидат некако поубави не ко обични бројки и срциња вакви-такви смајли, е ја ги немам во тастатура и гледам и погоре истото прашање.. Ако ја симнам таа апликацијата бесплатна ли е? И ќе ги имам во тастатура?
Да мислев на овие. Ама смајлито ми го отвора само кога сум на фб ама со обични смајлина не овие а на инстаграм го нема воопшто.
Луѓе, ми се инсталирала сама некоја апликација за гледање филмови. Јас дури сабајлето приметив. Дали ќе може да се острани? Не сакам да ми се трупаат, а и така можам да закачам некој вирус.
^ Можеш бубаче стисни на апликацијата и подржија неколку секунди и ќе ти излезе дали сакаш да ја отстраниш ( барем кај мене е така ) ако не оди кај што ти се апликациите инсталирани најди ја и избриши ја.
И кај мене истото мме. Се обидов на начинот на кој што пиша @Mimi123, џабе. Бев и во settings, не се брише, од google е нешто, можеш само да ја оневозможиш, барем така е кај мене. Отварање, how to train your dragon- 860ден. Хууух, нормални ли сте бре луѓе? Кои и да го прават чудово.
Девојки влезете во плеј сторе го смениле. Не може така да се острани изгледа ако го остраните плеј сторе ќе се избрише и тоа. Јас така мислам.
Emoji keyboard for Android се вика апликацијата и не знам пробај види можеби ќе ти се симне. Ако имаш Android, не знам не сум имала таблет не знам како оди користењето.
За пронаоѓање на песни,со тоа што го доближуваш телефонот до уредот од кој доаѓа музиката и по некое време ја наоѓа,т.е. дава име на песната и кој ја изведува.
Пробај со копчето за намалување на звукот и копчето за исклучување на екранот да ги држиш заедно во исто време, треба да слушнеш звук од камерата.
@buba4e89 кај сите телефони е различно; @GirlRose пребарај на google: how to take a screenshot on ____ (телефонот)
Како можам да наместам апликациите да ми се спуштаат на мем. картичка или на другиот дел од тел. Оти сега се спуштаат на телефон и цело време ми кажува дека нема место ни да се уплоадираат....и сега не знам шо да напрам, а немам мн работи спуштено,само едно календарче за менст. и виберот...ако може некој да ми помогне?? фала однапред