Отворија ја апликацијата во телефонот и таму каде што пишува преместување во СД картичка, стисни на тоа. Инаку јас си ја спуштив играта слагалица и интересна е.
Ако може да ми предложите некоја апликација за едитирање на фотографии со можност за менување,замаглување на позадината на сликата.
^ CandyCamera Имав проблем со iTube, по секое пуштање на песна ми се појавуваше "Forced to close". Ja uninstall-ирав и сега не можам да ја најдам на Play store. Некое решение? Да не знае некој што е проблемот? Или пак ако некој знае добра замена за оваа апликација да ми даде предлог...
Знае некој зошто на снепчет неможам да аднам некој,односно само една личност и незнам зошто.Прво се појавува ова нели И стискам на коцката да го аднам ама во коцката се врти нешто вака Како тоа што врти и после ништо пак се врака како првата слика.Зошто така?(извинете,може не објснив убаво)
Епа или те има блокирано или таа личност има премногу контакти ( ако има снепчет граница за пријатели )
Видoв декa имa прaшaњa зa Буквит,бoите и смaјлињaтa нa Snapchat пa ќе ви кaжaм... Зa смaјлињaтa вo бoјa требa дa имaш iPhone или Android 4.4 + Зa бoјaтa нз мсм декa мoже сaмo нa Samsung Galaxy,iPhone и телефoни сo пoјaк Android a зa фoнтoт нз јaс си гo симнaв oд LG Store a aкo сaкaте безбoјни смaјлињa имaте тaстaтури нa Play Store сo смaјлињa
Ќе споделам една логичка моја замисла. АКо мислисте споротивнио од мене слободно изигнорирајте го ова,за да не навлегуваме без потребно во дискусија. На предавање каде што беше директорот на АЕК,даде совет за снепчет,дека кога можеш да праќаш слики кои може да се видат само неколку секунди (јас ја немам апп. но од тоа што разбрав),некогаш се праќаат компромитирачки фотографии, и корисникот кој ќе ја добие сликата со скриншот може да ја зачува во тел ( е сеа мислам дека и кај вас треба да излези нотификација дека тој некој направил скриншот,но не знам дали излегува затоа што ја немам).Па така некој ќе има во тел пример ваша компромитирачка слика. Ова го кажувам најдобронамерно И истово не важи за тие што го користат снепчет за некоки обични и некопмпромитирачки слики.
Тел постојано ми бара backup на сликите. За што служи оваа апликација и бара да имам акаунт или најавување преку фб?
Како на инстаграм да ми бидат целосни сликите ама да не ми дава како на пр. од InstaSize празни делови од страните?
@marama Спушти си апликација Nocrop јас ја имам и првен сликата ја ставам таму па на инстаграм без разлика дали треба или не треба да се сечи, пробај види, ама сепак мислам дека е до големината на сликата и тоа дали е широка или не Со што е игричката?
Би сакала да ве прашам дали може да се гледаат филмови на таблет и повеке информации околу тоа како треба..позз
Да секако дека може, можеш онлајн да гледаш или пак спушти си торент апликација и спуштај си преку неа..
Quiz up е преинтересна апликација,има многу теми и ти бираш една на пр. можеш да избереш за некој одреден филм да се натпреваруваш со некого.И таму рендом те ставаат на меч со некого и ти поставуваат прашања во врска со темата што си ја одбрал.
Немора да имаш јак софтвер за смајлињата. Јас ниту имам Ајфон ниту Самсунг галакси, па имам смајлиња од телефонот. Има апликација на PlayStore се вика Emoji или така некако, симнете си ја и кје имате преку 100 различни смајлиња, куќички, дрва и се и сешто.
Немора да имаш јак софтвер за смајлињата. Јас ниту имам Ајфон ниту Самсунг галакси, па имам смајлиња од телефонот. Има апликација на PlayStore се вика Emoji или така некако, симнете си ја и кје имате преку 100 различни смајлиња, куќички, дрва и се и сешто.