Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Андроид апликации

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Idonea, 2 мај 2012.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Отворија ја апликацијата во телефонот и таму каде што пишува преместување во СД картичка, стисни на тоа.

Инаку јас си ја спуштив играта слагалица и интересна е.

2. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Ако може да ми предложите некоја апликација за едитирање на фотографии со можност за менување,замаглување на позадината на сликата. :)

3. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    1.094
    ^ CandyCamera

Имав проблем со iTube, по секое пуштање на песна ми се појавуваше "Forced to close". Ja uninstall-ирав и сега не можам да ја најдам на Play store. Некое решение? Да не знае некој што е проблемот?
    Или пак ако некој знае добра замена за оваа апликација да ми даде предлог...

4. swath.a

swath.a Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2014
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    21
    Знае некој зошто на снепчет неможам да аднам некој,односно само една личност и незнам зошто.Прво се појавува ова нели IMG_20141218_122513.JPG

И стискам на коцката да го аднам ама во коцката се врти нешто вака
    IMG_20141218_122446.JPG
    Како тоа што врти и после ништо пак се врака како првата слика.Зошто така?(извинете,може не објснив убаво:doh:)

5. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Апдејтирај го софтверот.

6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Епа или те има блокирано или таа личност има премногу контакти ( ако има снепчет граница за пријатели )

7. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.424
    Видoв декa имa прaшaњa зa Буквит,бoите и смaјлињaтa нa Snapchat пa ќе ви кaжaм... Зa смaјлињaтa вo бoјa требa дa имaш iPhone или Android 4.4 + Зa бoјaтa нз мсм декa мoже сaмo нa Samsung Galaxy,iPhone и телефoни сo пoјaк Android a зa фoнтoт нз јaс си гo симнaв oд LG Store a aкo сaкaте безбoјни смaјлињa имaте тaстaтури нa Play Store сo смaјлињa

8. macovska

macovska Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2014
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    203
    Ќе споделам една логичка моја замисла.
    АКо мислисте споротивнио од мене слободно изигнорирајте го ова,за да не навлегуваме без потребно во дискусија.
    На предавање каде што беше директорот на АЕК,даде совет за снепчет,дека кога можеш да праќаш слики кои може да се видат само неколку секунди (јас ја немам апп. но од тоа што разбрав),некогаш се праќаат компромитирачки фотографии, и корисникот кој ќе ја добие сликата со скриншот може да ја зачува во тел ( е сеа мислам дека и кај вас треба да излези нотификација дека тој некој направил скриншот,но не знам дали излегува затоа што ја немам).Па така некој ќе има во тел пример ваша компромитирачка слика.
    Ова го кажувам најдобронамерно
    И истово не важи за тие што го користат снепчет за некоки обични и некопмпромитирачки слики.

9. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.424
    Се пoјaвувa кoгa некoј ќе ти нaпрaви screenshot нo спoред мене aкo тoa е некoј непoзнaт oдмa блoк :D

10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Тел постојано ми бара backup на сликите. За што служи оваа апликација и бара да имам акаунт или најавување преку фб?

11. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Си симнав една игричка на таблет, се вика Hidden Object. Преинтересна е.

12. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.764
    Како на инстаграм да ми бидат целосни сликите ама да не ми дава како на пр. од InstaSize празни делови од страните?

13. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.424
    мсм декa тaкa немoже нa InstaSize делoвите oд стрaнa бели нaпрaви си ѓи и тoa е тoa :D

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    @marama Спушти си апликација Nocrop јас ја имам и првен сликата ја ставам таму па на инстаграм без разлика дали треба или не треба да се сечи, пробај види, ама сепак мислам дека е до големината на сликата и тоа дали е широка или не :)

Со што е игричката?

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  15. flowersss

flowersss Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    130
    Би сакала да ве прашам дали може да се гледаат филмови на таблет и повеке информации околу тоа како треба..позз

На eagle.eye му/ѝ се допаѓа ова.
  16. eagle.eye

eagle.eye Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    89
    Да секако дека може, можеш онлајн да гледаш или пак спушти си торент апликација и спуштај си преку неа..

17. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Quiz up е преинтересна апликација,има многу теми и ти бираш една на пр. можеш да избереш за некој одреден филм да се натпреваруваш со некого.И таму рендом те ставаат на меч со некого и ти поставуваат прашања во врска со темата што си ја одбрал. :D

18. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Немора да имаш јак софтвер за смајлињата. Јас ниту имам Ајфон ниту Самсунг галакси, па имам смајлиња од телефонот. Има апликација на PlayStore се вика Emoji или така некако, симнете си ја и кје имате преку 100 различни смајлиња, куќички, дрва и се и сешто.

19. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Немора да имаш јак софтвер за смајлињата. Јас ниту имам Ајфон ниту Самсунг галакси, па имам смајлиња од телефонот. Има апликација на PlayStore се вика Emoji или така некако, симнете си ја и кје имате преку 100 различни смајлиња, куќички, дрва и се и сешто.

20. Vladus

Vladus Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    120
    Кој е игра и е во потрага по клан во CLASH OF CLANS слободно нека повели во ПРЕСПА MKD