Да ве прашам, имам многу меморија и плус мемориска а не можам да инсталирам Viber, ми вели Error, не знам зошто вака.
Исто и менe вака едно време ми правеше. Ја извадив батеријата и потоа се си беше во ред. Пробај така, а ако и така не бидува, незнам што би можело да биде...
1. Ќе може да ми препорачате добра апликација за: Да читам и евентуално да едитирам офис документи. 2. Некоја апликација за читање книги освен амазон киндл?
Имам мемориска од 8GB, имам многу простор во телефонот, но секогаш ова ми се појавува .. Зошто? Како можам да го тргнам ?
Истиот проблем го имам и јас. Ја извадив батеријата, па пак ја ставив, избришав апликации, слики и песни ама сепак ништо не можам да инсталирам. Некој знае што треба да направам?
Moon reader е одлична апликација за читање. Кога читав на таблетот, сите книги ми беа на таа. Најдобро изгледаат страните, има супер опции и најсредена ти изгледа библиотеката.
Девојки имам проблем со телефонот, ми се исклучува сам и ми дава system UI has stopped. Имала ли некоја ваков проблем ? Му направив и ресет на телефонот и фактори ресет и пак исто. Што е проблемот
Опција Бр. 1 - Избриши ја темата/позадината што си ја ставила на телефонот, и стави некоја обична било каква Опција Бр. 2 - Да го изфлешираш. Ако незнаеш сама, носи го во сервис. (Направи си бекап на податоците зошто ќе ти се избрише се)
Имав една добра апликација мислам дека некој пиша рецензија за неа, се викаше Pomelo. Помело е апликација за андроид ама мене не ми ја отвараше предната камера на телефонот и ја избришав. Откако ја избришав се се врати во нормала. Арно ама беше добра апликација со убави ефекти и ми остави впечаток што не ја заборавив.
Вчера си направив инстаграм профил и сега ми бара да пишам сигурносен код, јас го напишав мојот број, но не стигнува никаков код пробав многу пати и пак не ми стигнува....сега неможам ни да лајкнувам, коментирам ни да следам некој....Знае некој да ми помогне?
Neznam zosto ama slikite od Retrica vo folderot gi nema.Najprviot pat koga simnav retrica se beshe okej,posle nekoe vreme slikite mi gi nemashe u toj folder tuku se praj uste eden nov folder pod ime Retrica i tamu se ama koga ke gi otvoram pishuva deka slikata nemozhe da se vcita.Dali znae nekoj sho e problemot?
Девојки овие денови ми стигна покана од пријателите за Wiper Messenger што е тоа, некоја замена за messenger na fb или нешто слично на viber?
Дали Некој ја има апликацијата анонимни исповести српска е Ако има некој таков нека ми пиши да го прашам нешто