Зошто некои апликации неможам да си ги свалам од play store и пишува "vaś uredaj nije Kompatibilan s ovom verzijom"
Луѓе можите да ставите видео на инстаграм, цел ден пробвам кај мене и не се става, нешто е кај мене или кај сите е проблемот?
во последно време гледам уредени слики на фб исто и на инстаграм ги постираат само не знам во која апликација ги средуваат ако некој сретнал и знае која апликација се користи за така да изгледаат сликите нека ми помогне немозам да ја најдам никако. Фала
@buba4e89 во самата инстаграм апликација кога ќе ја отвориш кога ќе кликнеш на средното копче треба да ти се појави следниов скрин: Скролај на лево два пати и ќе ти даде опција да снимаш. Задржи го црвеното копче повеќе од 10 секунди и имаш видео
Апликација за смајлиња на инстаграм? Исто и кирилична тастаура, најдов неколку, ги инсталирав и ништо.
Дечки веќе некое време коа пробувам да се логирам на Снепчетот, ми го дава ова. Напраив и нов акаунт но и со тој ми го праи истово и не знам што може да е проблемот. И пасворд сменив и пак истово. Кога ќе стиснам на линков- ми го отвара подолново ама не се разбирам мн па не чепкам. Неколку пати до деинстаирав и одново инсталирав и не сака :/ Други апликации сите ми ги отвара. Некој да ми помогне?
За читање книги на мобилен ти ја препорачувам AlReader, ама оваа апликација отвара книги во epub или ворд формати (doc, txt).Јас најпрво си снимам пдф книга во мобилниот па ја конвертирам со програмчето еPUB Converter, работи и без интернет, и потоа си ја отварам книгата преко алреадер. Апликацииве се од гугл плеј, не зафакаат многу место, ги користам скоро 2 год и сум презадоволна.Не ти треба интернет да ги користиш.
Кај јазиците што се. Немаат некој ефект тие апликации. Пробај симни ја Du Battery Saver & Phone Charger. Контактирај ги преку имеил и објасни им за проблемот. Ако не останува да чекаш на новиот упдетјт. И мене ми се има вака случено.