Некоја апликација за вежби правење(стомачни, грбни), но да не биде многу комплицирана со доградување и друго.
Апликации слични на 360 Security и Clean Master? Од овие две не сум толку задоволна,направив ресет на телефонов и не знам која апликација да ја симнам сега.
360 Security незнам што е. Но ако е како антивирус, јас ти го препорачувам за телефон да си го симнеш Avira Antivir. Јас го имам кај мене и добар е. А ако ти е понов софтверот, ондак Clean Master апликацијата нема да ти треба. Иначе да знаеш дека многу го успорува телефонот таа апликација. А ако го имаш новиот софтвер, имаш фабрички Clean Master во телефонот. Ако немаш тогаш инсталирај ја таа. Јас таа ја знам како најдобра.
Јас знаев една. Ако ја најдам ќе ти ја пишам. Многу добра е за стомачни. Го ставаш телефонот под твојата глава и кога се спуштат, со носот пипаш на апликацијата и таа ти одбројува колку стомачни имаш направено. Јас ја имав спуштено на претходниот телефон ама ич не ја користев.
Дали ви се десило да ви се симнуват сами стикерите од чатот на фб во сликите во моб. Постојно ги бришам и за ден два пак ми се појавуваат. ?
Мене ми се имa слученo oд некoи други aпликaции дa ми се симнaт некoи слики, нештo кo ads се. Инaче немaм фб зa дa ти кaжaм тoчнo, нo дa не имa некoјa oпцијa зa aвтoмaтски симнувaње нa стикери? Бидејќи зa сликите имa кoјa мoже дa се прилaгoди.
Имам проблем со facebook. Ми даде во Play store да го апдејтувам и го симна а не го инсталира, пробав неколку пати и исто.
Може некако на Андроид телефон што нема македонска (кирилична) поддршка на фонтот да се симне македонски фонт од Play store?
Еден совет од мене: Доколку цело време ви покажува дека немате меморија а имате мемориска од 8 или 16 гига и не толку многу работи во телефонот, симнете си ја апликацијата CCleaner. Истиот проблем го имав и со апликацијава си ослободив 3 ипол гига. Не брише битни работи (слики, видеа или музика) туку cache од апликации, непотребни фајлови и фолдери. Исто така можете и на компјутер да си ја симнете. Thank me later