Вака, веќе некое време имам проблем со батеријата на телефонот, го ставам да се полни, па оди нормално до 40-50 проценти и нагло се искачува на 100 проценти. Потоа го исклучувам од полнач и работи некое време па ќе се испразни до 50-60 проценти и се исклучува, значи на нула е. Ме пукна не знам што е проблемот инсталирав секакви апликации за батеријата ама ниту една не покажува точно. Не знам дали треба да се смени батерија или што е, иначе имам Sony Xperia U. Помош некој плсс
Прво пробај со нова батерија. Ако пак прави така, тогаш е некој чип. Најверојатно чипот за напојување.
Не би требало да е повеќе од 300 денари. Ако сакаш оригинална оди во Мобико. Но за тој телефон нема да ти се исплати оригинална да купуваш. Има на Бит-Пазар или во Мега Мобил во Аеродром.
@LittlePinky Асaлнa aпликaцијa зa симнувaње нa музикa немa. Зaтoa ти препoрaчувaм песните дa си ги симнувaш oд Google. Јaс тaкa ги симнувaм.
Инсталирав Snapchat и кога ќе го пишам бројот не ми праќа смс код за потврда. Пробав и во сетингс кај mobile number и кај add friends и ништо. Пробав неколку пати и со 38978 ххх ххх и со 078 ххх ххх и ништо.
http://mp3.pm Сaмo требa дa се пише тoчнo иметo нa изведувaчoт и песнaтa, дoкoлку имa некoјa грешнa буквa, не сaкa дa јa прoнaјде песнaтa.
Како да имам ефекти на снепчет со уши и тие таквите ствари? Или тоа можи само на Ајфоните или на Самсунг? Барав на плејстор апликација али ништо нема
Уклучуваш селфи и задржуваш со прстот на лицето (на екранот ) ии ќе ти излезат повеќе такви, имаш различни и смешни и страшни.. Можно е да ги немаш доколку немаш упгрејд на снап направено.
Самиот Snapchat ги има,стисни на предната камера и задржи малку на екранот,би требало да работи.Ако не сака,пиши во лп или овде
Едно прашање до вас.. Имам мобилен Samsung Galaxy S4 GT-I9505 веке 3 месеци и повеке ми се има појавено Update на новиот софтвер т.е. апликацијата Lollipop.... и само Later му праам Имам слушнато демек со таа Лолипоп кочел моб и нез што. Има некој искуство да сподели...