Како сакаш,можеш да,го апдејтираш.Мене барем не ми кочи телефонот,искрено разлика нема голема,бар јас немам приметено.Само кај settings сменет е концептот(незнам точен збор извини)искрено неможеш да изгубиш ништо според мене.Доколку сакаш нешто повеќе да дознаеш,тука сум.Колку умеам ќе одговорам.
Даа, го инсталирав жолчката ми ја пукна со тоа апдејтот на сите апликации сега за сега добар е.. Само незнам како да направам ( да стопирам) да не ми се апдејтираат апликациите по 100 пати.
Само што ја инсталирав лолипоп апликацијата и за еден ден ми се појави ова. Знае некој да ми каже за што е како е и сл. Ич не се разбирав во овие работи
Предлог апликација за следење серии? Кога излегува нова епизода и слично. Сакам да бидам во тек и да ми е некако организирано.
Јас ја користам tvshowtime. Мене ми е супер, во тек си со сериите, имаш и календар кога излегуваат, а и ти стигнува нотификација за секоја нова епизода,
Ај ако може некоја предлог игра за смартфонов? Немам ниедна Да си тепам време со нејзе, некоја секојдневна ? По можност заразна некојааа :
aa, looney toons dash, sonic dash, zigzag, roll the ball, piano tiles, rayman fiesta run, subway surfers, bad land (android)...овие и јас ги играм.