Малку е смешно, но, ај ќе се обидам да прашам. Дали постои апликација како Shazam, но за пронаоѓање филмови и серии? Барем да е некоја слична на неа.
За поупатените: предложете ми добра апликација за гледање филмови и серии на мобилен, достапна тука и по можност да има и постари серии и превод. Ако има таква, пробав неколку, ама нема тоа што барам.
Препорака за бесплатна апликација на мобилен за гледање серии со англиски титлови? И апликација за емаил?
Ти ја препорачувам Gmail апликацијата. Можеш да се најавиш не само со gmail, туку и со hotmail, yahoo. И тоа во исто време да си најавена на повеќе мејлови и од секој да ти стигаат нотификации за нов стигнат меил.
Treba da otvores na Google prebaruvaj YouTube to mp3.ke to izleze programa za convert.izberi si go Formatot mp3za muzika a mp4 za video.treba nekoj da ti objasni kako se copira url.na sekoja androit verzija e razlicno.
Како да поврзам андроид тв марка Фаворит со мобилен, за да можам да пуштам видеа од телефонот на телевизорот?Со која апликација?
Би требало ТВто и мобилниот да се поврзани на иста интернет мрежа, па потоа одиш на јутјуб апликацијата од телефон, бираш видео, и откако ќе го пуштиш во горниот десен агол има правоаголниче во форма на тв и кликаш на него и автоматски се пушта јутјуб на тв.
Дечки, дали озбилно на бесплатната верзија на Spotify може сѐ само на shuffle да се пушта? Почнав да ја користам првпат кога дојде во Македонија и неколку дена си беше океј, е вчера почна која било песна конкретно и да барам да ме префрла на рандом други што се заедно на плејлиста со неа, можам само цели албуми или плејлисти да пуштам на shuffle. Мислев дека мене нешто ме зеза и трипати го преинсталирав дури (noob сум, знам ), ама го пребарав проблемот и екшли изгледа поминала една недела trial, па така и треба да биде сеа... Плус и премотување нема, и само 6 skips an hour Ај хелп ако има некој хак, многу е тапа вака @Ketchup maybe?
Од прво кога ја спуштив можев што сакам да слушам, и една те иста песна на рипит. Сега не можам, не знам што стана, премиум ми нуди. Дури и search не ми функционира, кога барам песна наместо неа, ми пушта некоја друга рандом. Бескорисен ми е и мене вака, ако има чаре кажувајте.
Најдов и сама решение, т.е. ми текна да пробам истото ко за PicsArt што направив за да ја имам со сите ефекти. Барај ја како .apk фајл, значи не на Play Store туку на гугл пиши spotify premium apk. Ќе ти излезе на неколку слични сајтови хакната премиум верзија, даунлодирај го фајлот, кликни го и ќе ти се инсталира (претходно избриши ја оригиналната верзија што ја имаш симнато пошто иако дава опција да ја замениш со оваа, на крај нема да сака да се инсталира). Мене ми успеа и еве неколку дена ми е океј ко што беше на почеток, понекогаш на некои артисти пак не ми дава popular песни на почеток и на албуми само shuffle сака, ама се оправа... и со песни од search, skip-нување колку сакаш песни, премотување и сѐ останато си е океј. Се надевам и понатака нема да има проблеми, еве PicsArt веќе сигурно година ипол така симната ја користам...
Која апликација ја користат овие што прават видеа за мода скокаат од една во друга облека? Ги едитираат тоа знам,но дали постои посебна апликација?
@Someonespecial, јас тек сега го гледам тагот. Не ми стигнала нотификација, или? Добро е чим си се снашла. @buba4e89, снимаш две видеа со различни аутфити и скокаш со нив. Потоа гледаш двата скока на видеата да се поклопуваат. Ова можеш на било која апликација со кропнување и спојување на видеа да го направиш.