Андроид апликација Бре бре кој ми одговорил, кај си ти цуро? Тенк ју, али ја си реков, останувам верна на скјап, башка телефон ја за такви работи не користам, скајп вибер...за тоа компјутер само. А тоа автобуско добро ли е? Треба интернет? Ај ќе си го симнам.. Инаку ја нешто многу апликации немам симнато, ниту користам..Ама има време..ко што реков, нова сум.
Андроид апликација Леле Лукс ептен ти е слатко, и јас го имав и стигнав до 40то ниво, и гомното ми се избриша... ми идеше да плачам од мука, не знаете колку убаво го чував, таман го направив како снешко и фиуу отиде, се делитна само, кој знае што му стана. И за инает не го симнувам пак Инаку јас користам вибер на телефонот зошто скајпот многу ми кочи и ме нервира, а од игрите заразена сум моментално со lep's world ама првата, и со temple run. На другите им правам инсталирај, ќе ми пројде мерак по пола саат, бриши (едино гомцето со месеци го играв ама тоа па само се избриша )
Андроид апликација Прилично сум нова во светот на Андроид, ама користам доста апликации. Некои од нив: Facebook, Instragram, YouTube, Skype, Viber, What's Up (слично како Viber) , Twitter, Email, Gmail, My Calendar( за женски потреби ) , Astro File Manager (за средување на меморијата) , Translate (за превод, но многу интересно бидејќи покрај класичното пишување на зборот, може да преведува и со препознавање на звук и од слика) , Shazam (слуша музика и дава директен линк од песната) , Tv Show favs ( го користам за да пратам како излегуваат нови епизоди од сериите што ги гледам и така ми води евиденција за изгледани и неизгледани епизоди од многу серии) , Messenger (бидејќи инбокцот на фејсбук ми кочи), Maps.... и многу други. НЕ играм многу игричиња, повеќе користам социјални мрежи и некои мултимедија апликации.
Андроид апликација Од игри имам : Fruit Ninja, Basketball, Logo quiz ( која моментално ми е омилена) Други : My calendar, Messenger, Skype, Instagram, Viber,Tiny Flashlight, LiveScore, Tumblr.
Андроид апликација Znae li nekoj da mi preporaca aplikacija za makedonska tastatura? Simnav nekolku no ne mi rabotat,neznam zosto ili pak treba nesto da se podesi ? A inaku najdolgo sto se zadrzale aplikacii kaj mene se : Wake tube , Shazam , 50 languages, Viber , Avtobusi, Backgraunds, Live tv Macedonia A od igrite: Sims, Hill Climb ride, Ski challeng .... Tie se ,barem zasega.
Андроид апликација Јас симнав една, "македонска тастатура" така се вика, со сликичка македонско знаме и одма под него црна тастатура.. И добра е Сеа не е совршена, буквите се грди и мали. Инаку ова работи мислам само за пораки, пробав за на интернет и нејќеше, па ваљда неможе така Ама за пораки, ок е
Андроид апликација Повечето сте ги набројале, да не се повторувам, само ќе ја додадам Keek и Imdb. Keek е релативно нова, нешто ко Инстраграм само не со слики туку со видеа и сега тоа ми е главна занимација
Андроид апликација бесплантни повици и пораки но нема камера и секако потребно ти е интернет .. но подобар е од скајп не кочи воопшто и меѓу скајп и вибер јас бирам вибер далеку е подабар ти препоречувам да го симнеш нема да зазалиш
Андроид апликација Пробам милион пати да симнам вибер и скајп за моб.ама никако не сака.Можете ли некако да ми помогнете ве молам.
Андроид апликација Сега си земав нов телефон и има Анроид, оние апликации што ми се на телефонот само тие ги користам. Гледам пишувате дека си симнувате нови кога сте приклучени на интернет. Дали симнувањето од тоа маркетот се наплаќа или бесплатни се апликациите ?
Андроид апликација Има и бесплатни има и што се наплаќаат. Типишува таму кои се Free тие можеш да си ги симнеш. А оти не можеш, ти пишува нешто или шо? Појасни
Андроид апликација Благодарение на Лукс, сега и јас си имам гомце. Многу е интересно, како чипичан е. Ама јас сум уште до 8ми левел. Еднаш ми се поправи, па го вежбав, не му давав храна и ослабе. Нова занимација.
Андроид апликација Кога го купив телефонот имаше друга верзија на андроид, ама после ставивме понова која повеќе ми се допаѓа. Ниту со новата, ниту со старата не сум имала проблеми. Нон стоп сум на маркет, разгледувам нови апликации и често знам да инсталирам некакви глупости, па после да ги бришам. Немам игри, не играм на телефон, така што од апликациите имам инсталирано само Facebook, Yahoo mail, Tumblr и Twitter. Прво станување, додека пијам кафе проверувам мејл, временска прогноза и нотификации на социјалниве мрежи.
Андроид апликација Може ли да ми кажете некоја интересна апликација или игра за на Андроид...Го имам најновиот... Засега ги имам следниве игри и апликаци my calendar gues that song instagram skate boy logo quiz fruit ninja talking ginger вицотека mega jump pou temple run facebook gmail google+ google
Андроид апликација Луѓе ова Viber може на сите што се андроид? Дечко ми има Нокиа Аша 306, ама се си мислам дека овој не е андроид. Запнал за апликацијава, барав на нет, ама не најдов баш за оваа нокиа. Ај некој да ме просветли?
Андроид апликација Нокиа телефоните имаат симбиан оперативен систем, немаат андроид и не може да се инсталираат тие апликации.