Андроид апликација Симнав Instagram. И сега кога ќе го вклучам ми дава Register i Log in. Треба да се регистрирам, така? Или? Помош
Андроид апликација Како преку фб, да внесам имејлот и лозинката што ми се на фб или како? Или да се најавам прво на фб, па да отворам Instagram?
Андроид апликација Може да се најавиш со маилот и пасвордот од ФБ, јас така се регистрирав кога го инсталирав кај мене на телефон
Андроид апликација Чачкав нешто во телефонот и ми го снема тој барот на горниот дел од екранот што е саат кај што има , и батерија и известувањата кај што ги покажува. Инаку 3 пати брзо ако допреш на позадината се појавуваше и се сокриваше. Некој знае ли што да правам неможам никако да го вратам на екран ?
Андроид апликација Исклучи го телефонот и повторно вклучи го. Пробај, така на другарка ми и се случи и се оправи
Андроид апликација Еве го моето Pou вчера имаше update и сега гомцето може да збори и му купив фудбалска топка со нашето знаме
Андроид апликација Има ли некоја апликација за следење, пример во моментов да видам каде точно се наоѓа одреден телефонски број, т.е. сопственикот на бројот?
Андроид апликација ^^ Хм па тоа е крадење на информации според мене.. Не сум сигурна.. А дали некој знае добра апликација за следење спорт во живо!! (линкови но кои можат да се гледаат и на телефонот)! Јас пробав и симнав 2-3 на едните видеата не почнуваа стоеше црн екран, на другите само ми дава од линк до линк никако да дојдам до видео.. На некој не можам да се снајдам!! Ве молам ако сте запознаени со некоја таква апликација да ми кажете како се користи!! Ми треба многу ве молам!!
Андроид апликација Има апликација, но тој телефон треба да ја инсталира истата и да ти даде одобрување за ти да знаеш точно каде се наоѓа. Не се сеќавам точно,ама јас ја инсталирав со дечко ми летово, па додека не му дадов аксепт, неможе да види каде си, и плус , не е толку едноставно. Мора да се вклучи интернет и апликацијата, да дадеш како чек ин, па потоа другот да види каде си. Но има и во тоа игри, можеш грешно да се чекираш,ама само на таа улица. Така да, тоа oд Gossip Girl , во андроид апликациите сепак го нема
Андроид апликација A едно питање, тоа Aндроид апликации што се? Jас не ни знам како се користи тој Aндроид, тапа сум со технологии
Андроид апликација Лудо Андроид е оперативниот систем, како Виндоус, Линукс и сл. за компјутери што се, овие смартфониве си функционираат повеќето со Андроид, а има и други посебни за некои телефони на пример за Ајфон и Нокиа. А апликацииве се уствари програми исто ко за компјутер, ја симнуваш (има бесплатни и што се купуваат) си ја инсталираш и ја користиш. Апликации имаш еден тон, од софтверски, игри, економски, за слики улепшавање, навигации и сѐ друго што ќе ти падне на памет.
Андроид апликација Јас би ви препорачала една што мноооооогу добро ќе ви дојде. Се вика Sound Hound Еве линк од Play Store Препознава песни и од радио ако ги слушате
Андроид апликација дечки со денеови барам некоја добра апликација за броење калори , колку си испешачил има многу такви но јас ја барам најдобрата