Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Андроид апликации

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Idonea, 2 мај 2012.

1. Flower27

Flower27 Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    1.531
    Допаѓања:
    4.180
    Андроид апликација

Pou многу е интересно мене ми порасна ама уште си го чувам :inlove: многу е слатко и си ги играм тие игричките што се

2. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    65
    Андроид апликација

мојот нема ама би сакала да има затоа следниот обавезно ќе биде андроид

3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Андроид апликација

Ах бе, кој ѓавол ме тераше гомно во телефон да чувам. :devil:

Интересно е, се убаво, вчера си го инсталирав и ете одма промена ми настана. Имено, после секое играње кога примав повици, од другата страна ништо не ме слушаа. Ај ќе речете, оваа глупа е, како може да е до гомното. Па на пр. што порано такво нешто ми се немаше случено. |(

Стварно треба да појдам да си го форматирам телефонов од глупости и сваштарии и да ставам бар некоја заштита од апликации со вируси (ако такво нешто постои), оти маркетот е полн со вируси, внимавајте си многу, не спуштајте све и свашта само телефонот да ви е полн со чуда, па после да се чудите.

4. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.352
    Допаѓања:
    286.324
    Андроид апликација

Јас користам avast mobile security. Секоја апликација пред далнлодирање се проверува дали содржи некаков вирус.

app des tages - секој ден има една апликацика која инаку се плаќа, но со него е бесплатна само на тој ден.

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  5. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Андроид апликација

И јас си имам милениче, ми се вика Мици :D Кога ќе ме видат во друштво дека го хранам, чистам, играм и успивам ми се чидат :rofl: Ама имам мали внуки и го обожаваат поготово кога ќе е прејадено и кога ќе викне гласно Ње-паѓаат од смеење.
    Јас од апликации користам SeriesGuide-Вoдач за серии, правиш листа од сериите што ги гледаш, ти кажува кога ќе излезе нова серија, откако ќе ја изгледаш ја чекираш како изгледана за подоцна да знаеш до каде си.Супер е.
    MyDays-апликација за водење на менструација.Кога ти почнува, кога завршува си обележуваш, кога имаш секс, кога имаш земено апче и тн.Бидејќи заборавам секогаш или запишувам на календарче вака ми е попрактично.
    PhoneTracker-Го симнавме со другарка ми заедно, чисто да видиме како фунционира и ок, навистина пишува точно каде се наоѓа и добро е во случај ако го изгубиме телефонот отприлика да знаеме каде се наоѓа :lol:
    Instagram
    Viber
    IMDb
    PhotoGrid

На K.Mari4ka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Андроид апликација

Еве ме и мене за прв пат со телефон со Андроид...И се осеќам ко кокошка на плоштад.Нит знам што кликам,нит знам што треба да се прави.Имам Самсунг Галакси Мини 2, и има плејстор и Андроид v2.3.6 (појма неам што како,копирав од страната ) и на тоа плејстор бара џимејл и напраив и сега никако никако и никако неќе интернет да се вклучи.Има ви-фи имам вајрлес и пишува дека неможе...Што му е проблемот неможам да сфатам...Иначе Поу може на овој Андроид да се симне или јок? Зашто само заради нејзе ги натерав да ми купат телефон со Андроид, и сеа сигурно неможе како што сум баксуз...Бреејј... |(
    П.С-ми рекоа дека ке ми симнеле Блек Стор (и ова незнам што е) или нешто друго (не запамтив што) |(

7. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Андроид апликација

Мораш да бидеш со gmail за да можеш да си симнуваш од маркетот, нешто да не не ти е уклучено во опциите за интернет? Иначе По можеш да симнеш

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LittleFairy

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Андроид апликација

По !!! :D Прв пат да не сум баксуз :party:
    Видовме за тоа интернетот,мораме прво на декодирање да го однесеме,зашто работи само со т-мобајл картичка,а ја сум на уан, овој е купен со поени од тоа ти-мобајлот и само додадено пари.Несакаат во т-мобајл да го декодираат пошто е нивен? Се тоа ние по друга постапка. Ха! :devil: :D

9. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Андроид апликација

Еве зошто не сакаат.

10. LittleFairy

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Андроид апликација

Ахаа,ете што не сум знаела..Океј,тогаш ке си симнам со картичката од т-мобајл на мајка ми,па после со мојата ке си играм.Батали ме,мала сум,не сфаќам,затоа вака пишав зашто на мајка ми и го декодираа на едно место ама тоа пред една година...Еве сега прочитав дека е кривично дело...Не чепкам тогаш :D

11. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Андроид апликација

Абе какво кривично дело, а тоа што они други телефони си ги прават нивни, ко демек Т-мобајл а телефонот сосема друга марка, ма немој. Си снимаат нивни апликации што неможат да се бришат итн. |(

12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Андроид апликација

Јас начисто се заразив со ангри брдс :lol: а tune in radio е одлично ви го препорачувам ги има сите станици од цел свет фор фри е :)

На lolyta777, LittleFairy и Lux им се допаѓа ова.
  13. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Андроид апликација

Оваа tune in radio мора да има интернет конекција или?

14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Андроид апликација

Да да кога не сум конектирана на вифи не можам да слуштам ама супер е и не сецка ич :)

На Nati.P му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Андроид апликација

Потполно се согласувам за тјун ин, јас најчесто си слушам на него ток шоуа, ама има и квалитетна музика од сите видови. :)

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    826
    Андроид апликација

Ајде баш тоа Tune In Radio ќе го симнам :lol:
    Јас псоле неколку месеци откако го купив телефонот научив што е андроид :D
    Инаку баш интересно можеш да си симнуваш што ти треба.. Само теми никако неможам да најдам :?: :|

17. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Андроид апликација

Леле бог да чува, таман се заиграв со воа Поу коа ете истиот проблем што го имаше пишано погоре.. Беше се океј се додека сега не ми звонеа, јас слушам а тие мене не.. го избришав и беше океј, а и претходно се јавував па сакаше, што му е сеа :@ :devil: Да не знае некој како да го управам???

Лил каков телефон имаш ти ??

18. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Андроид апликација

Леле :o истото и мене, ама незнам дали ми е од По оти го имам долго време инсталирано па не ми се случувало тоа, па избришав една друга апликација да пробам, па ако не ми се управи тогаш е од По. Денес ја избришав па ќе видиме. Леле па, а баш сакав да го доиграм до крај :(

19. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Андроид апликација

Изгледа јас сум единствена што нема Поу!! Јас си се занимавам со една змиичка.. Ептен ми е заразна ]:)
    Инаку сакав да прашам IMDb апликацијата за што служи? Освен за гледање трајлери?? :^)

20. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    Андроид апликација

Tune In Radio го препорачувам на сите.Ептен е јако нешто
    Поу срцката секој ден си го гледам , у главно не ми се лути. :D
    Има bmx boy & skater boy игри заразиииииииииии.
    Исто така и temple run абе од милина да седиш и да не се мрдаш :D