Од кога диско топка (десно) е анимал принт? Јас не сум голем љубител, претежно сакам едноставни парчиња облека. Единствено би носела алка со зебра принт.
^ Или предолго сум седела денес на компјутер, или и левото не е анимал принт. Конкретно за анимал принт...
Стварно јас па мислев дека е анимал принт ха ха ха,Не можев да најдам друга слика од серина затоа ја ставив кај што е со Блер ако не па....ти па најде за шо да се фатиш одма
Не ми се допага многу анимал принтот но има некои работи што се издвојуваат.Имам само една мајчка со леопардов принт(многу е добра ) и кога ја носат често некој знае да ми рече тигрица и тоа ме нервира па затоа избегнувам да ја носам
Не сум голем обожавател на анимален принт, не би носела блузи,вустани,палтоломи,сукни со таков принт. Но би можело да носам накит алка , обетки со анимален принт .Накитот ми изгледа многу поубаво отколку алиштата
Прочитај шо имам напишано во мислењето па ке видиш дека никој не рече дека е анимал принт(личи на анимал принт)
Не ми е јасно зошто ме цитираш и ти смета бидеќи сум направила грешка во пишувањето па сите сме згрешиле некогаш , а и тоа е мој пост и моја грешка така да не разбирам зошто ти смета тоа?? Спојлер и се извинувам што пишувам офтопик
Не е дека ти лично и сметаш па затоа те цитирала, туку стварно бодат очи вакви правописни грешки. Дај едуцирајте се малку срамота е...
мене ми се допаѓа анимал принт посебно зебра....ама ми се кога ќе видам некоја од глава до пети во анимал принт па уште и ако е од различни животни
На секого му се случува да згреши а и не е толку страшно тоа.Сум згрешила ќе гледам нареден пат да не згрешам ама не мора толку да се крева прашина за грешка што можи на секого да му се случи.Тоа мене ми беше зборот а не дека јас и сметам...А и да сум направила грешка тоа не покажувам дека не сум едуцирана
Во последно време сакам многу да носам анимал принт. Си купив панталони,ама ако ги носам панталоните ги комбинирам со бела или кафена маичка. Несакам да бидам цела облечена од глава до пети во анимал принт,премногу нападно ми изгледа.Убаво ми изгледа и некој детаљ како марама или алка,ланче искомбинирано.
Во исклучителни ситуации кога е соодветно искомбинирано...Никако целосно во анимал принт. Само горен или долен дел или пак како моден додаток...Исклучиво вештачко крзно, секако.. И за посебни пригоди и како долна облека, секако...ххехе