Мислам дека нема ваква тема, барем јас не можев да најдам, ако е дупла бришете. Во последно време со синчето често гледам детски филмови, голем е веќе не му се интересни цртаните филмови. Оние на кои можев да се сетам му ги пуштив и ги изгледавме, му го задржаа вниманието. Некои и по неколку пати ќе гледавме, ама не му се интресни веќе, ми требаат нови. Помош
Благодарам baby - star. Овој со диносаурусите би требало да го заинтересира. Ги сака диносаурусите. Ама најмногу ни се допаѓаат филовите од типот на Dennis The Menace или Home Alone, каде што главните јунаци праваат пакости Ако знаете некој таков филм да ми предложите, ќе ви бидам бескрајно благодарна
http://boyslife.org/hobbies-projects/fu ... ld-yeller/ The Incredibles The Karate Kid Monsters, Inc Kung Fu Panda Night at the Museum Shrek The Muppet Movie My Neighbor Totoro Homeward Bound Over the Hedge Charlotte's Web Bolt
Oвие сме ги гледале и му оставиле впечаток на синчето... Air Bud (1997) Monkey Trouble (1994) Lassie Come Home (1943) Home Alone 3 (1997) Dennis the Menace (1993) 101 Dalmatians (1996) Babe (1995)
Princess Protection Program Hannah Montana Camp Rock Home Alone The Karate Kid Kaмпери Наше мало Втората смена High school musical Повеќе се тинејџерски ама се баш добри
Последно изгледано.. Charlotte's Web (2006) http://www.imdb.com/media/rm362908672/t ... ttmd_md_pv Оценка 8/10 Фала на baby - star за препораката.
Ја преименував темава и ја префрлив во овој подфорум, да се активира малку. Што гледате со вашите деца? Кој им е омилен филм? Ние обично кога гледаме јас преведувам и објаснувам за да може убаво да го разбере филмот. И ако има несоодветен јазик прескокнувам само. Сакам новиов филм да го гледаме, Vivo, пишете ако сте го гледале со малите, ми стои дека е соодветен за помали.
Мојот има 4 ипол години и од скоро почнав да му пуштам на HBO go. Има доста избор и иако за повеќето пишува 6+ соодветни се и за неговата возраст. Има и синхронизирани на македонски јазик, на пр. Пожарникарот Сем. Се на се каде каде поинтересни од нашава понуда по телевизиите.
Моите се тинејџери ама уште си гледаме заедно цртани. И јас уживам да ги гледам, ако сум возрасна. Нормално, сега сакаат со поинаква содржина цртани ама некогаш се навраќаат и на старите цртани од дизни. Периодов ги гледаат Анастасија, Коко и the Incredibles.
Mислев повеќе на долгометражни филмови, знам дека има доста на хбо во видеотеката. Мињоните ги имаме гледано, тие се интересни, гледам излегол и Патролни шепи филмот, па се мислам и него да го гледаме, иако мене ми се предосадни, ама ете, она ги сака, ама не разбира, па морам да гледам и јас да преведувам. Ама овој, Vivo, ми стои поинтересен Го гледавме и Лука, исто не беше лош и немаше некои трауматични сцени за деца.
како да го активирам hbo go?керка ми од цртани филмови надсинхронзирани на српски( зашто ни ја исклучија Пикабо на А1)почна српски зборови да употребува.
Дома HBO On Demand го има на самиот приемник на Телеком. Претпоставувам и на А1 е исто. Се активира или преку самиот приемник или преку контакт центар или апликација на телефон или во салон.
Мислам дека нема за активација. Нас во самата програма на телевизорот како копче ни е и само ја пуштам.ама за сигурно ќе го прашам мм па ќе ти пишам. Гледам сега и joy ти одговорила значи така е сигурно.
Ќе си направиш профил со лозинка и ќе може да ја користиш, ние на компјутер ја користиме. На А1 нема HBO On Demand, нема видеотека како на Телеком. Во однос на темава, моиве не сакаат нешто посебно да гледаат долгометражни анимирани филмови. Големиов има 10 години, не седнал да гледа цел филм од почеток до крај, иако Титаник го има изгледано, оти темата му е интересна. Малото со 5 години гледа цртани, ама кога како, поинтересно му е надвор со песок, сеуште.
Мојата обожава кога гледаме заедно филмови, се внесува целата, писка и вриска или се натажува, ептен ми е смешна. Ама не можам секогаш да зборувам саат ипол да преведувам, па еднаш во две недели ако изгледаме филм. Онака си гледа цртани на тв обично. Го изгледавме Виво, малку подлабок филм, не би рекла дека е баш за малечки. Виво е мајмунче, ваљда, живее со Андрес кој е постар, пеат заедно на плоштадот и така заработуваат. Андрес добива писмо од своја пријателка со која порано биле дует, ама она добила понуда, отишла во Мајами и се разделиле, иако он ја сакал. Не и го кажал тоа за да не ја спречи да стане ѕвезда, да не остане она со него ако и она го сака. Во писмото го поканува да настапат заедно на нејзиниот последен концерт. Андрес решава да оди, сака и да каже за неговите чувства и да и ја даде песната оја ја напишал специјално за нејзе пред многу години, кога она заминала. Но, за жал, починува. Во сон починува, мирно, ама добра прилика е да се позборува за смртта доколку сакате. Доаѓа на погребот жена која била сопруга на внук му ли, не знам, ама вујко и беше, нешто така, она имаше ќерка која му станува пријателка на Виво. Виво и девојчето решаваат дека мора да и ја однесат песната на Марта (пејачката) за да знае како се чувствувал Андрес. Па така, низ многу згоди и незгоди стигнуваат до Марта. Виво е баш сладок и интересен, ќерка ми го зака многу. Музиката е преубава, песните се прекрасни, цело време ги вртиме. Ние си позборевме за смртта, за тоа дека баш беше тажно што не се видоа со Андрес. Ако сакате нешто полесно за децата најдете друг филм, за овој треба да сте со нив и да им објаснувате и да си муабетите. Ама, одличен беше.
Despicable Me Br 1 i 2 Ice Age има 4 делови Rio Madagascar 1,2,3 Jumanji Home Alone Не ми текнуваат други,кога ќе ми текнат ќе пишам.Иначе синко обожава да гледаме заедно.