Од мк, не знам, не можам да се определам за некого. А од алб. ќе треба да редам некои. : Armend Ramadani, Avni Qaili, Lyrical Son... толку. А од странските, дефинитивно овој ми иде на нерви.
Иванна ми оде на нерви тешко, која простача е девојката, незнае два реда муабет да праве, после онаа лила филипова, ороспи*а тешка, па Драган Вучиќ, оууу имбецил тежоккккк, после оној Јофе од а1 како беше абе идиот шо само тропа глупости и нема цел во животот, после ме нервира исто многу онаа една водителка на бекстејџ шо нонстоп е од 6ка до 6ка насмеана вештачка во тоа устата под итно на бесење хахах, многу се, не ми текнува сега баш, ама има многу шо би ги сецнала од тв секако.
ИваНННа лилаааа, си го славеше роденот во Тренд минатиот викенд со кики4ки си беше на косата, капчиња роденденски, украсено сепаре, си мафташе со едни такви светлуцави сра*а, се смееше ко хистерична, се радуваше на поклоните срцу6ка Колку вештачки делува
Водителите на Браво Шоу,одвратни се и двајцата.. Боки 13 баш ми е смешен,кога гледав велики брат се изнасмеав Од бекстејџ ситееее водителки,какви се бог да чува.. Јофееееее,леле по досаден човек од тој нема.. ВЕСНА ПЕТРУШЕСКА ! Латас Мислам дека толку се
Владо Дојчиновски човекот кој се обидува да биде нов Ѓорѓи Колозов толку е одбивен со имитацијата што ги уништи приказните Сашо Коцев ваков “ талент“ заслужува посебно внимание ќе лупне некоја глупост и сам ќе почне да си се смее посебно одбивен ми стана кога се шегаше на македноски легендарни актери на кој дечково може вода да им носи и да сонува за таква кариера
Прости што ќе те коригирам ,таа е Гавазова само во личната карта ,инаку во секојдневието е Давајгазова Мене сите претходно наброени ми се на прво место ,не можам да ги делам ,секој си има право на дел од круната Поздрав ,Мамита !
Типкава ми е ко да ја хранат со шејк од ботокс и лимони ,таква фаца ми има . Никаква харизма да се немало ,не знам што ќе беше ова !
Вчера гледав на ТВ Роберт Билбилов ке прави спот за Како Вардар ке дотечам ... Како бе му даваат на вакви фаци да ги обработуваат тие песни добро има ли некој да му каже дека немаат доволно глас .... а и осет малку од нивна страна дека не ги бива....како сакаат да го унакажат такво ремек дело- па како да беше малку што ја препеа па сега уште и спот Дали они сфаќаат дека вака да беше испеана песната-како он што ја пее, немало да биде хит денес а уште помалку да стане евергрин
1. Јофе - носот би му го скршила да го видам 2. Сузана Турунџиева и тој идиотот со неа, не го знам како се вика 3. Влатко Илиевски 4. Елвир , Јован и цела компанија и Бингоооо господин Жаре Бербер сељачиште невидено
Газвазова. Што и е на женава? Што се замислува со тие нејзините такозвани песни? Кои на се личат ама не песни не личат? Ко магаре да рика ужаснато. Богами и магарето не и е рамно. И оној од Браво Шоу, што му е фората со тоа брадиштето и косата? Колку ми е само одвратен, уфффф.
Дејзи, на овој сигурно мислиш: *Тој во средина И мене ми е многу антипатичен, на Идол го гледав кога бев, испотен целиот како 10 години небањат Па уште со брадана, леле...
Сите од Дизни продакшн ( Селена Гомез, Деми Ловато, Џастин Бибер ( ако е и он у Дизни ) ) Парис Хилтон, Ким Кардашијан, Линдзи Лохан, Андријана Лима, Аврил Лавињ Гавазова, Виктор од Идол, Зоки - Фаци, Монси, Слаткар, Тони Зен и Боки 13че
Еее нашата државичка е полна со антипатични личности кои се замислуваат како vip или ѕвезди а далеку се од тоа... Би почнала со Елена Ристеска, водителките од backstage( нз што им е на типкиве,сериозно треба да си подразмислат малку) Сара Леши, Латас ми е мн препотентен, Гавазова заедно со сите нејзини фолкерки што се нудат самите во песните( мислам HELLOOOOO) последен но не и најмалку антипатичен Боки 13- човеков/женава што и да е е ужасееен...не личи на ништо.... доста со плукањево да си ја одморам главичкава малку од антипатичниве
И онаа Ники Минаж (или како и да е) ми е ептен антипатична и вештачка, стално ја даваат и форсираат на MTV, ама многу ми е антипатична Спојлер Еве ја, кој не ја знае.
Иначе овој се вика Жанко Голабоски во Охрид попознат како Жанко З'ш.... Абе кажете колку сме Охриѓани блажени со вакви таленти просто да не ти се верува... А што се однесува до сликата јас мислам дека и тој третиот што е до него не е за потценување, јакиот комичар од неговите шеги просто да ти се слоши, а не да се смееш
Е овој Жанко З'ш, Латас, Јанко- Јади бурек, Сара Леши.. Абе во принцип, на прсти се бројат тие што не ми антипатични. Па не е секој за јавна личност..
Од странските антипатични ми се:Дизни серк*вците, Џастин Пипер, Крис Браун, Бијонсе...итн. Од македонските....ау чекај тука има многу....од кај да почнам....епа вака: Андријана Ацевска-како не и даде некој да ја наполни со КЕШ па веќе не сваќа дека изгледа како Спојлер ку*ва , Гавазова-Малку по пластични хирурзи е шетана па уште ли бара доктори-чудна работа Драган Вучиќ-Be aware...Stupidness напаѓа... Маја Вукичевиќ-незнам зошто ама стварно ме живцира... Весна Петрушевска-одвратно суштество и не знам уште кој не....има многу
1. Сузана Турунџиева 2. Жарко (колегава од Сузе) 3. Јофе, секако 4. Билјана Секуловска (не остави човек да си се изјасни на раат) 5. Ај сега некој пејач, поточно пејачка, Тамара Тодевска.