Од старнски:Justin Bieber,Miley Cyrus,Selena Gomez,Demi Lavato,Jonas Brother и сите останати од Disney! Од нашиве:Боки 13,Иванна и Ненад одвратни ми се,Цеца,Лепа Брена,Јелена Карлеуша и компанија!
ЛИДЕРИ во Македонија Латас и Драган Вучиќ После .хмм.... Хелена Роза, Гордана Јанкуловска, Жанко зш, Сузана Турунџиева, Денис Екс
Ако земам да пишувам....малку ми се 2 дена....ма од македонскава естрада никој не можам да сварам, сите се замислуваат некои ОгРоМнИ ФаЦи бе...а од тоа немаат ни О....... како прво не знаат да пеат или да водат емисии ...се е вештачко.... еден имавме и тој го изгубивме ..... Да не ги набројоувам со ред... Ева, Елвир,Бојана,Ноне,Роберт,Ивана, Ненад,Зоки, абе ситееее ...... сето ифурани фаци.... па Есма не можам да ја смислам.....кај и да појди ама само се фали...ко небаре само таа да пее....ама сите ...со чест на исклучоците.. како Каролина и Владо..... Потоа онај Валентин Николовски што води на Сител... Борјан не можам и него да го сварам.....а врвот ми е кај Биљана Секуловска...мислам секој момент ќе ми влези во бубрези....ахахах ...... МОРЕ ЈАС КРИТИЧАРКА ПРВА СТАНАВ...хахахахахаха Ауууу Мелита ја заборавив.....во претходните постови прочитав...дека само таа е на Тв на АБ канал..па и така е и само се лигави....бљак....
Marc Anthony дефинитивно ми најантипатичен..а од нашиве паа има повеќе :Верица Пандиловска,Драган Вучич,Сузана Гавазова,Гоце Арнаудов(како го заборавив )..и не ми текнува други
Од нашата "естрада" дефинитивно најантипатични: -Боки 13ка -Иванннннннннна - Јофе -Таа што пее нешто кеш кеш дај да видам пари..незнам како се вика -Сузана Гавазова и сите други фолкерки -Екипата на Бекстејџ -Џеј Џеј и компанија -Весна Бејби -Мелита -Натали дај му на човекот -Цаци Паковска хаха останав без зборови на тоа како Тони ја спушти на земја во неговата емисија. http://www.youtube.com/watch?v=pmwoEQR4H_0 ЅВЕР!!! Исто така многу ми се антипатични и Цеца, Аца Лукас, Јелена Карлеуша и останатите српски турбофолкерски сра*а, после бугарските силиконски кукли од типот на Анелија,Галена, Азис...итн. Mислам дека за Мајли,Селена, Биберот и останантото друштво од Дизни нема потреба да коментирам http://www.youtube.com/watch?v=A8r45usSKXg видеото е доволно да се погледне за да се види "талентот" кој го поседува Мајли.
+ една на мојата листа, Катарина Ивановска. Ја гледав на пресот за филмов Трето полувреме и автоматски ми стана антипатична. Од толку млади и надежни глумици, кај ја нашле оваа се чудам
САРА ЛЕШИ.. поантипатична личност здравје.. И од светските ЛЕЈДИ ГАГА.. можеби има убави песни но колку ми е антипатичнаа.. Само тие би ги издвоила некои од наведените не ги ни знам, можеби има и други но овие водат убедливо
Ако фатам на набројувам мислам дека помалку време ќе ми треба да издвојам оние кои не ми се антипатични, него они кои ми се(зборувам за македонскиве ''ѕвезди'') Колку и да е долг списоков, ќе скратам и ќе кажам само: Латас, Миленко Слаткар Елена Ристевска Лоба ЈЈ и неговава компанија. Да не ги ни спонувам Лила,Мелита и таквите фуфу, нив знаеме само зашто ги сакаат.
Снеже Велков и онаа Миа.. не се само тие ама не сакам да си го разработувам дигестивниот систем во ова време..
Јас незнам како оваа девојка стана толку ценета во Холивуд кога нема никаков талент ни за пеење ни за глума, последно нешто што изгледав од неа е еден филм и неможев да се изначудам колку аматерски глуми, неприродно, воопшто не уживав во нејзината глума, вистинскиот глумец е убедлив, оригинален и уживаш да гледаш како глуми, додека кај неа се ми беше површно дури на некои сцени ја заприметив како под брк се смее, крајно непрофесионално. Што се однесува до музиката и нејзините гласовни можности се под просечни, кога ќе отвори уста крека како жаба воопшто неможам да ја слушам, башка што на некои од концертите ја имитирала Бритни, тоа докажува колку е типката оригинална и креативна.
шо пеј убо, пеј, то е факт. ама шо ја форсират премногу, то е претеризам. и МНООООООООГГГГГГГГГГГУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ми е одвратна со нејзиното глумење наивна и невина
Од нашиве скоро сите ама морам да ги кажам Латас,тој александар или како се викаше на операција триумф што беше (страшно ми е одвратен неможам да го гледам ),патката шатката Натали,Калиопи и .... Од странскиве нема многу ама еве да ги набројам Мараја Кери ме нервира што е толку лигава во фацата,сатанистот џеј зи (иако ми се случува ама многу ретко да слушам некоја негова песна )и незнам други не ми текнуваат.
Ивона Талевска. Антипатична во вистинска смисла на зборот. Статична, бледа, досадна, иритирачка. Мортиша Адамс, во лоша верзија.