Бјонсе, со нејзиниот пискав глас, Гага само со фалш крадени идеи, Боки 13, Лила, Мараја Кери, Мадона, повеќе од пола од нашите драги фолкерки, Александар од триумф..... Каде ја носат младинава...во амбис....каде се прљаво казалиште, нови фосили, азра, бјело дугме, led zeppelin, deep purple,македонските етно песни, евергрини. Зошто толкаво наследство отфрлаат за некои лажни шоумени? Шоумени, а не оригинални творби на својата имагинација...ј“зк
Викторија Лоба - девојкава ми е како : глумам некое ангелче Ма немој ! Елена Ристевска - Демек 100 години е на естрадата , којзнае колку е искусна,и тоа што беше на Евросонг ..како врвот да го достигнала Токсикологии и слични ствари .. - Демек животот го живееле во гето , којзнае колку му бил тежок животот ,тие се вистински хип-хопери, намачени души, имаат инспирација од нивниот напатен живот Bitch,please.. Татини и мамини синови, имаме пари, не знаеме што да им правиме.. - Ај мајко пејач ќе бидам ! Потоа .. Џеј - Џеј и неговите ( да ги наречам ) .. Машка верзија од Бритни Спирс Боки 13 - Имам забележано човеков зборува .. имало луѓе кои го сакале ? ..Сакам да знам кои се тие -ако постојат, секако.. За странскиве немам некое си мислење некако океј ми се..освен Дизнијовци Мајли Сајрус, Селена Гомез, Деми Ловато .. абе ајде .. Спојлер е*и ветрот
Лоба е излуфтиран муабет не знам шо воопшто придавате значење па да ве нервира, нишо нарочито не е цурата. Јас не можам да ја сварам девојката со убедливо најдебилно име, Орхидеја. А вчера кога чув една песна, демек селебрити била па неќела да се шминка али морала да е тип топ за негде, па лажеле дека ослабела... For the love of god кој уопште се замара со оваа. Идолите такоџе, ваљда на клада ќе одам, али Кико не го можам. Хелена Коза и Софи Каракаева, кои ни сами не знаат што точно прават со себе у животов. И со овие у кош Зоки со челото, и другарка им Симона шо мисли расна лепотица дека е со фацата за у бурекџилница. Странски, Ријана. И Ирина Шаек, забога колку ми е грда жената. Ја разбирам голема уста ене на Анѓа Џоли ѝ стои цел живот ѝ се дивам, ама оваа ми е ко карикатура. Од тој тип девојки, од ВС да, оваа не. Апсолутно по ништо не дели од толпа жени, веќе видено.
Алапачки - онаа што ја води емисијата на алфа за готвење "Вкусот на традицијата" така мислам дека се викаше. Како само ги развлекува зборовите и со оној нејзиниот глас, ми гази по нервите. Водителката на "Зајди, Зајди, талент". Не знае да се изрази женава. (Онаа Зуица).
Господин Тинекс или како што си го викам јас Мравојед, не можам да го поднесам кога ќе го видам на тв одма менувам канал, страшно антипатично суштество.
Водителката на емисијата ,,Во тренд,, Марија Главчева. Прво се чудам како стигнала до новинарка кога е полу писмена и не знае дека не се пишува свати, туку сФати. Аман девојко, кој ти дал тебе интервјуа да правиш и емисии да снимаш. Па уште кога ја видов пред некој ден во едно сиво спортско маиче со апликации, а под градите лакован, црвен, голем каиш што немаат благе везе едно со друго....се запрепастив Крајно време е да се воведат некои критериуми. Да не може и шуто и рогато да излегува на тв и да биде пејач или водител.