Л А Т А С .................Ми се слошува моментално кога ќе го видам на ТВ...... Заедно со тие неговите уреднички на дневник Ивона....... Цаци Арсова.........бла бла бла......А и онаа девојката од лото Маријана или како се викаше не знам....со кривата уста силиконска......има уште,ама доста се овие вредат за 1000 анипатични јавни личности.
Бета Додевска. Не можам да и ја гледам емисијата од неа. Таа всушност и да не ги претставува местата каде што оди, туку си се рекламира себе си. Уште па кога ќе почне да прави некои пози, а као демек у позадина случајно ја фаќа камера, е тогаш го гасам телевизорот Читнала два реда за местото и ајде емисија ќе правам, ќе си шатам, ќе си се промовирам, кога имам јак спонзор, ама тоа е веќе друга тема.
Мене ми е одбивен Никола Груевски и Латас,затоа што претеруваат со нивните изјави против Сдсм и А1телевизија,па мислам дека е очигледно дека тие се тие што завидуваат и крадат иако и овеи Сдсм не се нешто подобри,но јас збоам конкретно за Сител којашто ја презема цела програма од А1.За жалење се
Латас! Не можам да го гледам, се однесува крајно непрофесионално. Тој и негована најдобра другарка Ивона. Мелита - многу ми е арогантна и лицемерна. Се прави светица во емисиите, а во реалниот живот ја тепаат зошто оди со туѓи мажи Влатко Илиески - арогантно суштество ( во што еднаш имав можност и лично да се уверам), такозван пејач Маја Вукичевиќ - појма нема од однесување во јавност, секогаш е како на дрога (па можда и е ) Зоки фаци - има фаца само за на радио Има и други, ама да не се повторувам, веќе се спомнати...
Елена Ристевска Каролина Гочева Слаткаристика и цела друга компанија заедно со Марко Викторија Лоба Сара Лешиќ Хелена Роза Бранко Црвеновски сигурно има уште некој на кој во моментов не ми текнува, но ќе е надополнам...
ЖАРЕ БЕРБЕР ЖАРЕ БЕРБЕР ЖАРЕ БЕРБЕР !!!! и Зоки од фаци др не ми текнува кога ќе ми текне ќе ополнам од овие ми се гади а од Жаре бербер ми се гади од причина шо сум го запознала лично и навистина човекот нема ни општа култура толку е прост тоа е чудо
од нашиве скоро сите најискрено. може дека имаме можност во живо да ги видиме како се однесуваат или знаеме некој што познава некого па ќе каже нешто лошо е тој тоа направил и така од уста на уста. може тоа муабетот врска да нема ама сепак реално ја оцрнува сликата за некого.
Подобро ќе биде да напишеме кој ни се симпатични, така листата би била помала! Мене искрено сите овие што се набројани и што ги повторувате ми се страшно антипатични, но неможам да ја гледам Берта Додевска, во ред е што шета толку и што има емисија, но мора ли на секој кадар неа ја даваат..?! ?! снимаат џакузи, она во џакузи, снимаат сауна, она во сауна, снимаат плажа, ја гледаш како се сонча во костум за капење...
Мене пак ме нервира онаа водителката што ја води емисијата за Фејсбук на АБ канал.Абе некако фацата и е како на зајак а и многу препотентно ми делува.
И мене оваа. Од кај излезе не сфаќам, в од водителка нема во себе. Ко впрочем и сите новопечени водителки, ексклузиви, бексјтеџи и остали глупости.
Ева Нединковска Девојкава ми е многу антипатична. Воопшто не ми се допаѓа нејзиниот глас, а песните па ич. Уште повеќе ми стана антипатична кога прочитав дека се ставала во ист кош и исто рамниште со Бјонсе. Каде бе со тој памет? Треба уште млеко да пиеш за да ја стигнеш Бјонсе! Однесувањето нула, личност што на интервју користи: шо, бе, абе и слично, според мене не е за естрадата. А и покрај тоа не ми изгледа убаво.