Охх,од каде да почнам.... Зоки-оној од Фаци Сите тие умислени фолкерки.. Боки-13 се разбира.. Андријана Алачки Натали...и кога ќе ми текне уште ќе допишам
СИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Од пејачи па до водители. Марјан Стојановски, Јован Јованов и цела компанија, Ева, Бојана, Ламбе... не ми текнуват поке Жаре Бербер... ехее мн се А Најмногу си ги сакам Врчак, Билбилов, Елена Ристевска, Викторија Лоба.
Драган Вучич ми гледа на педофил ко ги кажуваа на МТВ манекенките во Билјанини извори како ги гледаше Педофиллл!!!! Влатко Илиевски ми е така антипатичен Тамара ме нервирааа многуу Каролина на секое по весниците ја кажуваат за секој нов дечко Боки 13 Иванна Како го викаа Јофе Јове поима немам ама глуп ми е човекон и мнннн другиии што не можамм да го поднесаммм
Анабела. Неможам да ја поднесам. Мартин. И ко мала, и сега ми шета по живци. Викторија. Незнам, уште одкако се појави ми е... Каролина. Има глас, ама антипатик ми е.. Александар. Сликата е само доволна. Спојлер Доста е за сега, отидов по математиката, сега стварно.
Во секоја тема за антипатична личност е присутен овој јаден. Што толку му се нагледавте, мене греота ме фаќа веќе. Најомрзната личност е на Фемина. И да не бидам офф топик мене многу ми се антипатични Каролинчето кљокава, Катарина манекенката не ми текнува презимето, Скарлет Јохансон и онаа Деми Мур. Органски не ги варам
Латас е антипатично уфилман, Елена Ристевска ми е лигава, Ева Нединковска( ако може и да се нарече јавна личност со две песнички), Ристе Тевдоски- не го мирисам некако, водитељиците од Бакстејџ, Иванна Хаџи незнамкакобеше сеа за сеа тие ми текнаа...
Слаткар, Софија Манева(ако воопшто може да се рече дека е јавна личност), Тони Зен, Ноне Неделковска, Боки 13 секако, Лила Филиповска и не ми текнува кои други...
баш сега случајно на телевизија начекав па погледав да видам што ќе направи. Абре што си се развикал?! Што мислиш дека си многу интересен?! Глуп. Не можам да го смислам.
Латас,Вучиќ, Андријана Ацевска мислам дека беше не можам да ја смислам со песнинее која од која и се по утепани, други не ми текнува
Не дека е јавна и позната личност незнам колку, сепак, антипатик ми е Симона Ѓокиќ, една од водителките на Бекстејџ. И онака ми беше одбивна и ружничка на тв, ама кулминацијата на тотална антипатичност се случи кога ја видов во Топ Форма дојдена да вежба во бели и тесни тренерки, под кои јасно се оцртуваше и познаваше од авион црната танга(?!?) Страшно...
1.Гавазова , Анета Наковска , Елена ВЕлевска ( не идела со вошкари) 2.Мелита ( со пуна уста ороспииште) фино и направи жената што ја истепа 3.Жељко Јоксимовиќ ( се замислува не знам што а активно пропага после раскидот со Леонтина) 4.Миа ( лезбејка која од муки мораше макар и вонбрачно да забремени и плука на гејови) 5.Сите од бекстејџ што ги имитираат лила и миа 6.ЈК ( џеј кеј што се замислува лејди гага а пее турбо фолк) 7.Цаци паковска ( малечко исфустрирано створење што мисли дека е кери бредшо) 8.Дејана ( како успеа одма да стане спонзоруша) 9.Викторија лоба ( крш може требаше прва да ја ставам , глумица - светица) 10.Александра Пилева ( сељанка со тапија) 11.Маја Гроздановска Панчева ( исто како Пилева) ОД светскиве во последно време Бјонсе ( претходно ми беше симпатична), Џеси џеј, Џенифер Анистон има и други не ми текнува више све наброив
Слаткар , Лила филиповска нешто глуми лудило оној моронот од фаци Зоки мислам се викаше па тоа треба да се убие , Црвенкоски дефинитивно неможам да го гледам, Јани Макрадули, Радмилка,Игор шема и тн и тн да не набројувам многу се.