Мајли и Селена на врвот од листата дефинитивно.. а од нашава естрада подобро прашање би било кој не ми се антипатични
Боки 13 -- на врвот! бљак големо ! Пред некој ден на бензинска пумпа чекаше ред позади мене да полни гориво. со златни штикли пудра 500 кила .. причај ми причу бре !
Драгана Чуприна. Миа Костова. Латас. Хелена Роза (не знам што е всушност) Боки 13. Антонио Димитриевски. Никола Поповски (министерот за надоврешни работи)
Се изначитав погоре и ОООооООогромна инспирација добив вака сега : Мелита, Жаре Бербер, последно време и Тони Зен, Елена Ристеска, Зоки /Боки (Бојана ) Деана, Драган Вучиќ, ЛАТАС , ГРУЕВСКИ И оној бурек што јаде како се викаше-- е овие тројца значи сте ги прочитале први договорено ?? и водителките од Бекстејџ сите по азбучен за ќотек се ! и Весна Бејби и Дани ( само се враќам и додавам ), Натали Од нашиве сега засега толку ако не па ќе се надополнам Се селиме нагоре : Јелена Карлеуша што не би и правела (ова во негативна конотација ок ? ) од светскиве ѕвезди би го издвоила Џастин Џастин Џастин !!! ххххаха не знам дали сте го гледале видеото со децата без иднина хха Џенифер Лопез последно заедно со Рајана се глупираат ама мнооогу ! Парис Хилтон , сите по ред од Кардашиан ! Дафи, Кејша, Кети Пери, Мајли Сајрус....и се блокирав .. Ќее се вратам тоа сигурно
хахахах.. очигледно сите јавни фацки ни се антипатични. Искрено нема некој што ме нервира нешто посебно. Кон тие што не ми се допаѓаат едноставно сум индиферентна. Ни Боки, ни Зоки, ни Лила.. се е тоа шоу бизнис. Не се сите приватно исти со тоа што го претставуваат во јавност.
Има многу кои ме нервираат. Ама овие наведените штом ќе ги видам косата ми се ежи. Онаа пеачката Ева со Гаро Тавитјан што беше во врска, Боки 13 и Сегашниот министер за Образование- Панче Кралев.
Лила Филиповска, Боки 13, Дамјан, и дефинитивно врвот го зазема Латас. Ми иде да го залепам за телевизор ко мува.
Снеже Велклов, Јофе, Билјана Секуловска, Борјан Јовановски, Антонио Димитриевски , Слаткар, Оливера Ѓ. Не се разбирам многу во политика ама од политичарите ќе ја издвојам Весна Бендевска Кристина Беквалац, ако се смета за јавна личност Од странскиве Лана Дел Реј, Ники Минаж, Тејлор Момсен, Спортисти Кристијано Роналдо, Меси, Федерер, Новак Џокович, Дејвид Бекам заедно со сопругата...
Ти уште малку и сите кје ги наброиш Иначе од светската естрада би ги избрала : Аврил Лавињ,Ники Жинаж,Мадона.. А од нашата естрада: Оној на Канал5 од екстра ексклузив т.е водителот,Латас..
Леле мене ми се виде ко Адам Сандлер со шминка, ја зјапав некоја секунда и дури си мислев како се викаше филмот на Сандлер каде што глуми жена И читам, Цаци Паковска
Ауф дефинитивно овој\оваа: ( само ве молам не се плашете) Спојлер Потоа,Дајман од Тротоар ,па Миа Костова. Најодвртни дефинитивно,поодвратни од овие ни имало,ниту пак ќе имат!
А бре види го колку е сладок Боки, само да го штипкаш по обравчињата. Ако го имаш па уште за другарка, блазе тебе. Информиран е златото повеќе од сите нас заедно. Не дека ми е симпатичен, ама просто не успеа да ми биде антипатичен . Туку да се вратам на темата. Латас и Ивона-ми се врвот.Барем нешто женствено да имаше во Ивона бре, можеби треба за стилот на облекување совет да бара од Боки Сите политичари-уфф колку ми се само антипатични. Току од прва, ај можеби ќе ми текне уште некој.