И да Нај антипатичната ја заборавив.ЛАНА ДЕЛ РЕЈ.Женава не можам,ама не можам да ја поднесам и точка.
Трендо. Во џигерчето ми брцка. Знам дека има многу глупчовци пред него за банирање, и е страшно обожаван од страна на топлата, ама ете...
Ако мислиш на таа со тоа иритирачко пискаво гласче, со округлото лице и мене таа ми е врв на антипатичноста
Дефинитивно !!!! Калиопи - лицемерна коза, наркоманка, жена без карактер, маска, се што збори немисли, се лигави со секој збор, сатаниска...
Искрено, на памет не ми паднала женава, ама леле колку невкус и неубавина на едно место Спојлер http://vest.mk/default.asp?ItemID=DE7CEE439A08AD43BA4A043B79B7F8EC дефинитивно Маја Синадиновска си заслужува место меѓу наjантипатичните јавни личности
Па Елена Ритеска се занесува, Хелена лелел какви глупости ги прашува гостите исто како боки 13 се околу секс им се врти(есма ја прашуваше до кај е со љубов), Јован Јованов не ми е некој пејач, арогантен ми е, Бекстејџ, тие се комплет неписмени, некултурни, литературно не знаат да зборуваат,Ивона, Латас
Од МК: Иванна, Боки 13, Виктор Апостоловски, Влатко Лозановски, Слаткар, Ноне, Сузана Гавазова, Лила од „Се или нешто“, Жаре, а од светот: Мајли, Тејлор Свифт, Џастин Бибер, Деми Ловато...
На листата кај мене прво место зазема Marilyn Manson. Не можам да го гледам во таа фацата, ми се повраќа. Потоа: Мајли прасиштето, Тејлор Свифт, Џастин Бибер, Роберт Патисон, Кристен Стјуарт, Лејди Гага, Кеша, Парис Хилтон, Мадона. Од кај нас: Слаткар, Латас, Ноне, ЈЈ, Елвир, Драган Вучиќ, Тања бумбарката, Сузана Турунџиева, Весна Бејби, Виктор Апостоловски, Сузана Давајгазова & company енд оф корс листата не проаѓа без Боки 13.
....Љубчо Ѓеоргиевски,во фацата ми е како пенис...... ....Боки 13,животно во човечка кожа.... ...Лила Филиповска,се виличи до јаја... ...Латас.....одвратен глас и изглед....лигав е... --Aлександар Bожиновски.....морничав е.... ...Mелита.....преправање до коска....