Не е овој дечкото од Трето Полувреме,Африка што го викаа голманот? И глуми мислам во таа детската емислија "Пет Плус".Мене како некоја шмизла ми е
Искрено имам големо срце и немам многу антипатични личности Од нашите некои што се лигават и што не знаат што прават пред камерите можат да ме изнервираат... личностите како Боки 13, онаа Хелена и слични не ми се антипатични туку ми се патетични и болни за внимание. А од странскиве ич не ми се свиѓа Кристен Стјуарт, ружна ми е дури некако.
Калиопа исто така, после случката од Бубамара уште толку. Имам убави песни од неа, од оние постарите ама ми е пре, пре лигава бре, не можам да ја поднесам. Многу ми е исфорсирана, па и тоа што пее на српски - непочитување за Македонија. И + тоа што се понаша како да е не знам што, јас разбирам многу години пее, кариера остварила и све, ама да се дурли и лути затоа што не била испратена на евровизија, со наум дуетот кога беше, и за мониторите на Бубамара сега - немам зборови. И секако не пропушти да се исфали дека ќе имала нов албум. Море мрш!
Од македонскиве Драган Вучиќ, оној водителот на Бекстејџ - Андреј Клинчаров, Боки 13, Вера Јанковиќ, Миленко Неделковски, Билјана Секуловска. Од странските, Кристен Стјуарт многу ми е одвратна.
Натали Грубович... Поглупа жена амин! Боки 13 (нема потреба од коментар) Зоки Фаци - премногу ми е одвратен и педерастичен Хелена Роза, мислим шта речи Возрасна жена, има ќерка од некои си 14-15 години, а уште изведува стриптиз во јавност и не знам уште што... Јас би се срамела да ми е мајка Васко Ефтов - Океј, можеби е реален, ама како навиен е, премногу напаѓа, воопшто нема влакна на јазик (а треба да внимава малку)...ми има многу антипатична фаца.
ЛАТАС па продолжуваме со жаре бербер,боки 13,гулабица,ноне,јован јованов и неговата компанија,заедно со слаткаристика и уште некои така одвратни за очите на народот
1. Доктор Оз, многу ми е педерастичен 2. Некс Тајм 3. Лила Филиповска 4. Панчо и дружината 5. Били Ѕвер 6. Зоки Фаци 7. Зоран Џорлев