латас,ивона талеска,боки 13,гулабица,миленко неделковски,дани,политичарите да не ги набројувам аа да не ги заборавам џастин бибер,лејди гага, еминем (уште од мала не го сакам и ми е антипатичен )
Е ова педерче. Не пошто е геј, туку пошто е педерче и пошто кога играат Србија и Македонија, за Србија навива, а роден е у Велес, у најцентрална Македонија. Шупак. Сто пати имам кажано, ќе ги слушам оние девојките на Метрополис, коа овој нема да учествува во емисијата. Без него се супер интересни и позитивни.
1.Каљопа 2.Жаре бербер 3.Сузана Гавазова и сличните како неа 4.Маја Поцевска 5.Латас и таа никаквата Ивона(цела сител програма) 6.Панчо,Гаџа,
Миа Киера Кост. Миа Костова од Бекстејџ. Не ја можам,антипатична ми е до маааксимум. И другите од Бекстејџ, гускине, ама оваа многу се занесува без врска... Бојан 13, Драган Вучиќ,Гулабицата,Панчо ДНК... Дебилизам.
Kristen Stewart - леле многу ми е антипатична оваа, има се што може некој да посака а се прави како да не и е гајле, као демек ''приземјена била'' Paris Hilton - поразгалено суштество не сум видела Од тие нашиве Латас, типките од Бекстејџ, лигли невидени, Драган Вучиќ
Сите квазипејачи-кењачи, сосе тресигазалки без глас и раперчиња ќепеамзасексимногусумјак многу ги има за да ги набројувам, некаде длабоко во нив знаат кои се и какви и ќе си се препознаат Фолкерките бтв не ги рачунам во групава, тие не се ни јавни личности, за во кафана сите неталентирани глумци, овде кај нас со лопата да ги ринеш, грдитевофаца манекенки ( оваа категорија не дека ги мразам, ама ме нервира што одат во професија за која не ги бива) бивши бербери од водители сите неписмени новинарчиња, водителчиња и презентери од магазини како Бекстејџ, Ексклузив, Фаци ти реков ми рече што ни ја полнат главата со неморални глупости + Латас вртикапата и гомнојадец кој не знае да води вести заедно со другарка му Ивона Вучиќ и Боки (дека најспомнувани на темава) не ми се антипатични туку трагикомични.
од нашиве би ги издвоила Хелена Роза, Латас, Зоки-Фаци, Мелита, Боки-13.... лигави до коска! и Вучиќ секако! Двајцата А од странскиве - Лејди Гага, Парис Хилтон, Кристен Стјуарт, Џастин Бибер...
од кај нас Драган Вучик е страшна работа. а општо најантипатична позната личност што ми паднала в око е Maria Valverde што глуми во ’три метри над небото‘ како Баби.
Девојче не се потресувај, ако имаш некој циркузант да напишеш, напиши, ако не, игнорирај ја темата. Мене желудникот не ми ја вари Тамара Тодевска уште од време.
Дотичната госпоѓа Лигајчарка Снеже Велков, неможам да ја слушам како се лигави ... Бојан 13ка - Во ред е каков живот живеј негова работа, но тоа што плука по сите јавни личности што стварно вредат, го прави одвратен, а со него исто и госпоѓата србинка дали е некој вид на естраден уметник или пак кловн Јелена Карлеуша и номално господинот Драганчо - Ке те ќарам...пооооу.. самата поваја предизикува повраќање ами па ко ке зборни ... ух...