Latas, Ivona, Janko, spikerkine na vesti od mrt1, Tamara, Stefcho i Martin bliznacite, Pancho, Toni Zen, Sara Markoska/Simona Popovska (gi mesham, ne znam koja e koja), Milena Antovska so baba i Rada, Dimitar voditelot, Zharko eden na eden, Toni Mihajlovski, Nino Velichkovski, Jordan Mitev, Naum Petreski, Blaga Petreska , Pero Antikj, Zoran Djorlev, Garo Junior, Stojanche Angelov... Kje se vratam.
Латас, Ивона, Јелена Спенџарска, Зоки Фаци, Игор Џамбазов, сите наши "манекенки" и пејачки освен Каролина...
Мелита (ако се рачуна за јавна фаца) Лила Филиповска. Љупчо Златев, Александар Спасовски, Игор Џабазов во последно време затоа што многу паметува а ни својот живот не си го средил. Ма ги има многу.
Antonio Dimitrievski, Slavica Arsova, Miki Crnokrak, Esma Redjepova, Sashko Kocev, Borko Ristovski, Filip Mirkulovski, Boshko Gjurovski, Vlatko Gjorchev, Zuica Lazova i mnogu, mnogu drugi
Of lele cela nasa estrada i voditeli komplet so isklucok na Igor Dzambazov i Sasko Kocev . Od site ostanati mi se
Уште еден на листата - Александар Блажевски. И во живо го имам видено, човекот пропадна, не знам како можат насабајле луѓето да му се јавуваат во емисија.
Сите што се лигават ми се Антипатични о од естрада и од политика и од шоубиз .. Ги има од секоја сфера по малку .Латас од Сител Оној и Јанко . Оној на телма во топ тема како се вика слабион ќелаб малу шо е . А од певачите Тамара ми е катастрофа .Од политичарите ми се повраќа од Жерновски , од Рафис .А од Ремњенска од Министерон на Мвр .и од Сугарески. Има и други ама И од Села ми се гади ... и од оној градоначалник што е од Вмро на Ченто кај шо ќе се градеше крстот .. Ама баш има и од позиција и од опозиција
Латас го држи врвот кај мене, да не се лажеме и Тони Михајловски не ми е омилен, Елена Ристеска, Лила Филиповска и банкарот што не сме уште сигурни дали постои или сама си зборува и ред други.
Тони Михајловски, Латас, Миленко, Мирка, Ивона Талевска, Цаци и Сарма, Јанко, спикерките на Нова ТВ, Љупчо Златев, прав дегенерик не знам кој го гура толку, Драган Вучиќ Сите „старлети“ - Мелита, Маријана, Лила, Софија Каракаева и останати Пејачките - Калиопи (ради циркусите со Евровизијата), Елена Ристеска, Тамара Тодевска, сите нови турбофолк звезди, не ги ни знам по име. И генерално, цела македонска естрада.
Која е Софија Каракаева? Ја имам на фб и гледам става се некои "модерни" слики. Ама не знаев дека е нешто позната личност.
Ве молам само не ја споменуваје Каролина, има многу убави и супер песни и за пеење и за слушање, исто така и Калиопи е супер (ок знам секој си има свое мислење ама за пеење баш убаво пеат и двете) , а другите Тамара Тодевска, Лила...