Искрено не знам ни јас. Начекав некоја треторазредна емисија за "старлетите" во Мк, и таа го претставуваше својот стан и плакар, па рачно извезани Луј Витон пешкири и не знам што.... "А да, невработена сум... Мммм, месечно за улепшавање трошам околу 1000е, животниот стил ми кошта 3000е месечно." Инаку прва другарка со Натали Грубовиќ, која ја додавам на листата, и секако, уникатната Дубравка Трифуновска
Како за почеток ќе кажам,нај антипатична ми е онаа што ја води емисијата Живот со стил,се дава на 24 вести. Толку ми е антипатична што ни и името не и го знам
1. Дунавка Трифуновска- ака спонзоруша накај социјален случај што глуми гламур НАЈОДВРАТНА-болесник 2.Тамара Тодевска- толку наметлива и дрдолива 3.Елена Ристевска-толку его во 1.20м човек аууу 4. Димитар- водителчето што нема проект што не го води 5. Викторија Лоба- ефтина мивка 6.Ирена Спировска- со гнездото на глава и строг минич у 5 попладне 7. Катарина Ивановска- очај 8.Снеже Велков- несериозност до бесвест 9. Алачки- е оваа да не ти е дома, а богами и по улици- опасна по живот!!! 10.Близнаците од next time- не ги можааааам
Кој е оној ко марсовец што е, на Канал5 сите емисии ги води? Беше за готвење нешто, па сега е на утринска, па беше на други итн...
Дунафка од нашиве, и оној Тони што беше на македонски идол. А од странските, Селена Гомез многу се прави, раскинала со Џастин па почна да провоцира со различни спотови и настапи, и Мајли нормално не е со сите таа.
Дефинитивно Сузана Турунџиева - едно од поглупите суштества и Мелита. Од маживе оној Лозано или како и да се нарекува. И Зоки Фаци
Онаа Миа од бекстејџ нумеро уно,демек уста праи се понаша везе нема од живот, Зои...грдичка е пустата и таа усти праи,па онаа па Спленгарска боже каква сељандура грда,Панчо од Днк пусто мало исфрустрирано човече,Елена Ристеска умислена Бијонсе и Мелита више дај нека и кажат дека не е истересна со тоа шминките на тони и истите слики само у 100 пози!!
Љупчo злaтев oд глишиќ кaвaдaречкo дo пред две три гoдини истaкнaт пoддржувaч нa сдс. По некоја случајност го знам уште од средно...дебил. И тoгaш и сегa служи зa пoдбив и прaќaње пo цигaри, рaзликaтa е шo смени стрaнa Али oвoј јaвнa личнoст .... Имaше еднo видеo зa пoдбивaњетo шo гo спoмнaв пoгoре чекaј дa гo нaјдaм морам у спојлер да го ставам Спојлер
Megan Trainor По преантипатична и ужасно грда ,уште кога искочи онаа песнана прва каде што се теши пошто е дебела па уште во песната вика скини бичез ,а да направеше некоја пеачка слаба во песна каде што ќе ги навреди дебелите тогаш одма галама ќе се кренеше ..