^ ma nemoj, treba da si nezdrav da ti se pomili zivotnite mirka, latas i milenko od zaev. Ako e partiski to e drugo..
Не реков дека ми се мили или помили Мирка, Латас и Миленко. Нукад не сум ни рекол. А зајко ни ја носи државата во војна и пропаст. Веќе не е он на ТВ. Веќе збори во име на странците. А како човек верувам дека е добар, но Сорос го искористи како пиун во шах и од човекот направи чудовиште.
Меси, Ким Кардашијан со целото нејзино семејство, а од Македонија немам баш некои посебно освен политичарите. Сите политичари...
Мадона, Јелена Карлеуша, Цеца и компанија и сите јавни фаци од тука, освен некои водителки и ТВ спикерки.
Има еден куп, ама ќе го сведам списокот на минимум. Од нашиве подобро да не набројувам, но ќе набројам некои, а тоа се: -Многу од презентерите на вестите,посебно Латас. -Драган Вучиќ и и син му Мартин во пакет.Едниот нема талент за пеење,а една негова песна навистина не знам како станала хит.А син му,мисли дека ако бил еднаш на Евровизија,којзнае каков успех постигнал.И тоа наместена му беше победата за изборот на песна овде. -Мелита-секој коментар е излишен -Дунавка Трифуновска-исто како кај Мелита. -сите самонаречени пејачи -Марјана Станојковска-ептен ми е лигава. -сите наши турбофолкери -Слаткар и компанија Од нашиве толку ми текнуваат во моментов. Од регионот: Јелена Карлеуша-за неа секој коментар е излишен. Марија Шерифовиќ-дека има убави песни,има,но тоа ако победи еднаш на Евровизија не значи дека е ѕвезда. Од светските: Мајли Сајрус-порано ми беше слатка и ја сакав,ама откако раскина со Лиам,ми стана како спонзоруша. Хилари Свонк-како појава ми е одвратна,а ниеден филм со неа немам гледано за моја среќа. Реков дека ќе го сведам списокот на минимум,ама толку е мојот минимум.
Јелена Карлеуша - Самозаљубена на начин што преминува како навреда за сите останати. ( Комплиментите и се слаба страна бидејќи она е најдобра.) Тејлор Свифт - Драма Квин - алвејс брокен хартед. Кардашијанови - Голотии, Голотии... Дунавка Трифуновска во спој со Гулабица. - Во прашање се премногу ''комплименти'' ме оставаат без зборови.
Мојот список се проширува со: Ирена Спировска-напишав за неа во темата „Круг на знаење“. Хелена Роза-со кој талент се прославила во „И јас имам талент“? Боки 13-што уште да се каже за него освен тие коментари на првите 10-15 страни. Ивона Кировска-наша самонаречена манекенка.Толку е препотентна и злобна што ги навредува тие што се натпреварувале со неа на „Мис на Македонија“ или за „Мис Глоуб“ или „Летна убавица“ мислам дека беше таа година,не ме фаќајте за збор и вели дека таа требала да ги освои тие титули. Лила-ми остава впечаток на личност со преголемо его. Јанко Јади бурек-ама убаво го средија гледачите што му се јавија во една емисија. Милан Калиниќ-со Цеца,Марина и со натпреварувачките се однесува како женско да не видел.
Емили Ратаковски- има ли нешто поодвратно од девојкава толку ми е антипатична, немам коментар. Гол модел со тело погадно и немаааа (глиста и лингур), а во фацата ми е како гуштер. Незнам зошто толкав hype за девојкава.