Уф,голем ќе биде списокот ако пишам така да сите освен двата наша ангела едниот на небо,другиот на земја,Тоше и Каролина.Ах,без Тоше не е ништо исто,се е празно,ни замре државата.Ама ако така ни треба незнаевме да го чуваме.
Александар Тарабунов, Тони Михајловски, Бетмен и другар му, оние тројцата од ,,Нема љутиш", Јелена Спенџарска, Мараја Кери, Кристијано Роналдо...
Тамара Тодевска страшно ми оди на нерви. Секогаш е хистерична и гласна, очајна за внимание. Ме нервираат нејзините гримаси и нејзиното глумење лудило, еднаш не се обиде да биде прибрана и нормална, секогаш мора да е вештачка со некои сцени...
1.Тамарчето Тодевска - (не давам подетален коментар) 2.Јанко јади бурек 3.Васко Ефтов 4.Сара мејс 5.Оливер Спасовски 6.Мелита 7.Алачки
Ременски , Водителон на телма од топ тема со брадиче како маурек што е Спасовски.О Кирацоски Миле Јанакиески. Латас Зајко И Шилеџено!
Апдејт: Сара Мејс, зашто се однесува како да има 12 години; Јана Бурче, аматеризам и просидба на Евровизија; ова чудо, небитно како се вика и оние на шиттел што раскажуваат кумановски „шали“ и се смеат неартикулирано, поготово едниот со наочари што бил цајкан нешо (не знам дали уште ги пуштаат)
Јелена Спенџарска, Наташа-Мијата, Боки13, Зоки-Фаци, Ивана од таа ноќната емисија, Сања Николиќ, Александар шител утринска ли што ли води, Џаро и ќерка му (о)милена, Вучиќ, Алачки, Ирена певаљката што беше во дуо со Алачка...а и тхе онли оне Мели.
И да се надоврзам...... Во моментов најодвратно створење ми е Даниел Кајмакоски. Колку одвратен осмех има , тоа е чудо! Да не му се родеше син и да не се слика жена му по гаќи тоа суратот одвратен ќе му се заборави!