Многу има такви антипатични,а и идиоти. Од кај нас: Лозано,Иванна,Кили,Џамбазов,Ања Ветерова,оние глупачкине Антонија и Мартија што мислат дека пеат,ама само врескаат и однесувањето им е одвратно,Мелита,Дунавка,Владо Јаневски, сестрите Тијана и Тамара, и некои други. Од странските:Џастин Бибер,Мајли,Лејди Гага,Бијонсе,Бен Афлек,Тејлор Свифт.......
Тијана и Тамара обавезно не сум само јас како што гледам Оној мажот на Мејсот и она Владо Јаневски Боки 13
Ким Кардашијан...на врвот Значи поантипатична личност,немам видено.Па ми се гади и од нејзиниот стил на живот,и од кланот нејзин.Баш „убав“ пример даваат.На 20 години деца раѓаат,скандали,филмови...Па и стилот на облекување Без вкус,вулгарно,промискуитетно.Како станаа познати? Со секс снимка...Не работат ништо,пливаат во пари,вулгарни,агресивни,понижуваат се.Буквално ти го затапуваат мозокот. Јелена Карлеуша,број 2.Стил нула,понашање во - е заминато.Ким Кардашијан од Балканот. Спонзорушиве-старлети...ужас И уште многу други,ама ај да не ги набројувам сите сега. Накратко кажано,денес е време кога со секоја глупост се станува популарен во шоу-биснисот.
Новак Џокович, ептен арогантен, едноставно вреска балканштина од неговата појава. Пцуе публика на терен, крши рекети, се нервира демек... Многу неспортски.
Карлеуша, Лозано, Раста, Спенџарска, Дуа Липа, од Кардашијанс сите, Селена Гомез...Толку ми текнуваат
Поантипатично створење од Мирко Попов никад нема да се роди значи органски не можам да го сварим. И Надал исто со тоа драпањето гнасно на терен, некој дужен е него да го чека пола саат со глупите OCD ритуали
Тамара Тодевска Баба Лила уфилманата тинеџерка на 50 години Тијана мислам транвестит Мелита мислам болест е во прашање Латас сељакот Ивона шваљерка му Сармата Цаци жената му што му ја плеска Латас Спасе Ролаа дегинитивно г Ја заслужува титулата најголем шупак Иванна лигава како секогаш И Љубојна целиот пакет дорекно за во канта
Да се додадам Мартија многу уфилмана девојка 16 години е девојчето се мисле Кајли Џенер, шминка еден тон