od peacki nasi onaka antipaticna mi e karolina goceva ,ubavo e oblecena sekogas no nekako ic nema harizna a smisol za igranje totalen antitalent to ba me cudi ko za peacka , ni psnite icne mi se dopagaat ko za zlatno slavejce zvona, zvonat, onaa so cveke nesto neznam kako se vika bog da cuva a porano koga bila mlada imala poubavi pesni i bila mnogu ubava ,sega e samo senka, ne lici voopsto drugi politicarite site do eden od strancite onie sto pobedija na evrosong godinava uzasno antipaticni i odvratni likovi, rijana karolina mi e samo antipaticna a ovie i odvratni, boki13 i drugar mu sergej ,sestra i na tamara
Гиговска дефинитивно.. Беше скромна на почетокот а сега е како сама појава одвратна.. Не дека е грда туку прави некои фаци и во фазон е која сум јас, а не е ништо посебно.
СнежА Велков, Спенџарска.. Е тие две ми се на врвот антипатични суштества. Има и други, ама тие се трпат некако засега
Мирјана Најчевска и Наташа Котлар. Втората, ај што е уфилмана, ги нарече необразовани и неуки луѓето кои не ги боли промената на името ко да има врска образование со емоции, а првата е трол невиден. Всушност, 95% од маќедонските јавни личности ми се антипатични, ама периодов овие двете некако ми се двојат.
Стефан Лазаров. Ретко антипатичен лик. Нема никаков речник, интелигенција дискутабилна и многу се форсира, а не го бива толку. Нека намали доживљај.
Лазаров, Шијаковска, Наум Петрески, новинарката на алфа погоре спомната, Спенџарска, Марија Плевнеш, Најчевска, Гиговска
Паско Кузман - стварно не ми е јасен со саатите и Мирка Велиновска (порано мјслев дека е чичко Мирко)