Имам и претходно пишано. Сега да додадам како ми текнува. Стефан Лазаров, Атанас и Тино, Спасен, Адријана Алачки, Радмила Шеќеринска, Ана Чупеска, Венко Филипче. Од странскиве овие Володимир Зеленски, Бенјамин Нетанјаху, Урсула фон дер Лајен.
Гигоска ептен, лигаво дериште, Спенџарска ептен антипатична ми е и проста, Стефан Лазаров на врвот исто, речникот некаде му е заборавен, Мицкоски ако се важи, страшен психопат, Миа Костова, толку ми е дегутантна станата, ужасна ми е и оваа од Штип, Мари, Марија како се вика. Тешко експонирање на сељачизмот низ ТикТок платформата. (не знам дали спаѓа во јавна личност, некој инфлуенсер е нешто, ама да ја кажам јас) За Зеленски и Урсула те поддржувам и го додавам Стармер.
Ај и јас да си додадам: Миро Кацаров, Тамара Тодевска, Боки 13 и Ритко, Лазаров, Мицкоски, Антониа Гиговска, Елена Ристеска, Калиопи, Бетмен.
Зошто на форумот нема тема за антипатични политичари? Како може да има за харизматични, а не за антипатични? Да отворам, или ќе се преоптовари серверот од одговорите?
Лазаров, Кацаров, Гиговска, Весна Петрушевска, Спасен, сите дубокоумни инфлуенсери, ги знаете, Ирена Спировска, водителката на Живот без стил Елена
За Ирена Спировска ме изненади, зошто мене баш ми е безвременска.. Боки 13 кој не можам да го смислам, единствена личност која не ја поднесувам.
Попович, дечкото копира се од други и сака да биде интересен. Не знам дали е јавна фаца ама ми се појавува на IG , знам дека јавноста го следи. пример последниот пост со Imposter ископиран од други инфлуенсери, Се океј, ама убаво е да се има оригинална идеја и нешто нови и интересно.