Имам и претходно пишано. Сега да додадам како ми текнува. Стефан Лазаров, Атанас и Тино, Спасен, Адријана Алачки, Радмила Шеќеринска, Ана Чупеска, Венко Филипче. Од странскиве овие Володимир Зеленски, Бенјамин Нетанјаху, Урсула фон дер Лајен.
Гигоска ептен, лигаво дериште, Спенџарска ептен антипатична ми е и проста, Стефан Лазаров на врвот исто, речникот некаде му е заборавен, Мицкоски ако се важи, страшен психопат, Миа Костова, толку ми е дегутантна станата, ужасна ми е и оваа од Штип, Мари, Марија како се вика. Тешко експонирање на сељачизмот низ ТикТок платформата. (не знам дали спаѓа во јавна личност, некој инфлуенсер е нешто, ама да ја кажам јас) За Зеленски и Урсула те поддржувам и го додавам Стармер.
Ај и јас да си додадам: Миро Кацаров, Тамара Тодевска, Боки 13 и Ритко, Лазаров, Мицкоски, Антониа Гиговска, Елена Ристеска, Калиопи, Бетмен.
Зошто на форумот нема тема за антипатични политичари? Како може да има за харизматични, а не за антипатични? Да отворам, или ќе се преоптовари серверот од одговорите?