Аман бе, сите сте ги ,,наредиле,, во антипатични мак. фаци Добив впечаток дека на многумина од вас повеќе од пола македонска јавност ви оди на нерви ! Како и да,во мојата листа на антипатични ги бројам: Драган Вучиќ, Сузана Турунџиева и тој што глуми кловн во нејзината емисија (Жаре се викаше мислам)! Ако ми текне на уште некој антипатичен ќе ја надополнам листата!
Овој е тој емо пе*ерот со плавата коса што му е мрсна секогаш и залепена на цела фаца? И носи тесна облека и се понаша ко највечи шмекер у маало. Иде и си мисли дека сите по него паѓаат во несвест од неговата убавина и харизма ако е тој.... Од нашиве да го спомнам и Андреев со напрчената шмизлинска уста
Антипатични- бидејки се трансформираат во лигави суштества,забораваат од кај се и кои се,наместо по асфалт,шеткаат по облаци -Иваннннна- изместен лик во целост -Симона (колешка и)-заборави од кај е,и благодарение на спонзорите од тв,е тоа што го гледаме денес,а до пред да почне со ова,беше без друштво,без облека,ко ку**а се шминкаше и облакаше -Латас и Ивона-трагедии -Зоки фацата Па дури и да се занесуваат,ама да постигнале нешто со труд би ги почитувала,затоа и волкав ми е списокот,но овие горенаведени ми се одвратни
ајде да почнам ќе ги набројам само од македонската затоа што често ги следиме и имам аргументи за од странската сега за сега ќе стагнирам па почнувам Иванна, Латас, девојката од бумбар (бел-црн), Чуприна, Миа, Жаре-бербер, последно време ме разочара Весна-бејбе , Калиопи, Ева Нединковска, Миленко Неделковски Сузана Турунџиева ајде кога ќе ми текне ќе дополнам
хммм...па да почнеме тие пејачките софија, орнела, па ленора, силана (или немаше такви ) после марјан стојановски... васил зафирчев.. иванна....ненад... водителката на Ајде Дома....водителката на сител околу ручек негде што е анита или анета или поим немам како.......латас ...... е стварно не ми се мисли веќе
Драган Вучиќ- магарето пее ама не рика Зоќи фацата- ми личи на квазимодо Елена ристевска- лигарче и фали оти само знае да се лигави Боки 13 - изрод за македонија Е толку ми текнуват сега за сега
ЖАРЕ СТРЖАЧООТ, БЕРБЕРОТ ИЛИ ШТО И ДА Е НА ПРВО МЕСТО!! Потоа Париз Хилтон и онаа разлигавената нејна сестра, другарка што и да е.. Еве нив ги мразам крвнички................
Такозвани водители -Маја Синадиновска нумеро уно...едно време водеше еротска емисија -Драган Вучиќ и вашите 5 минути ... -Латас -ноу комент.. кажано е се -Тања бумбарката заедно со другарка и` Ивона Талевска -Вики Среброва- води некоја си забавна емисија за климактерични... -Мелита пет шоу -Јофе и неговиот рапорт -Билјана Секуловска има и др. во моментов овие се врв... Од пеачите -Јован Јованов и брат му -Врчак -Елвир Мекиќ-дог фејс -лиглето Роберт Билбилов -Влатко Илеиевски-пее ко да к*ња, и тоа ко да има запек -Орнела-тато сакам да бидам пејачка, види знам да тртам г* итн.итн. многу се... Макакењки -Сања Николиќ -Натали дај му на човекот и сестра и`.. Се блокирав, за сега толку.
Во глобала, се согласувам со скоро сите феминки во врска со антипатичниве јавни личности. Само незнам зашто некои од вас го сместуваат и Врчак тука, мене баш ми е на место дечково. Ако ништо друго, барем е сто пати подобар од Слаткар, Стаклар, Еклер.. или како и да милувате да го викате. И баш има фини песнички. И Роберт Билбилов исто. Знае да направи чат пат по некоја добра песничка, мене дури омилен пејач ми беше пред едно 2 години. Ај, и јас многу сум знаела тогаш, ама сепак.. Мене баш ми е сладок, иако нема глас за пеење, ама за продуцент го бива.
Леле колку ги имаа.... Мал дел само ..... Драганчо Вучич , Денис секс екс како и да е ми изгледа како Tежок сеЉак Весна Петрушевска Хелена Коза Зоран фаца -каца ,Софи Каракаева ли беше ? Луј витон ми е средно име .... А сеЉачка сум во слободно време не знам како оваа што ми шета по нерви уфф Лоба, Деана Магдалена..... и таквите ситниш пејачки со по 2 спота Билјана Секулоска леле напор жена бе Мекич ,Маја Вукичевич , Тамара .... Ги има и тоа мнооогу ама во овој момент овие ми текнаа ....
Од светските "фаци" : Мајли Сајрус, Селена Гомез и Дизни компанија. Од нашиве : Драган Вучиќ (највечи сељак што постои), ЈЈ,Елвир,Мелита,ИваННа,Јофе...
Едит: Не Драган Вучиќ туку Гоце Арнаудов - магарето рика ама не пее (обратно ) А и драган ме нервира а и син му уфффф лигавеши
Да се надополнам: Борјан Јовановски,Биљана Секуловска и она нејзиното аха, Александар Момировски од а1 и оној од сител берберот ли како се вика.При самата помисла на овие такозвани новинари ми доаѓа да се избљуам врз овоа тастатурата.