Жаре берберот ..ааа кога ќе го видам ми се повраќа..толку антипатично суштество..no comment..можеби поради понашањето.Еднаш му гледав една емисија , тогаш знам беше ноне гостин и сакаше нешто да ја омаловажи со тоа што е ниска ..е тогаш ми дојде да го згазам како бубашваба лол човеков за слава се би направил..
Атипатични од нашава естрада ми се: 1.На прво место Жаре Берберот значи типот ме нервира ужасно со тоа негово форсирање на турбофолкот и со таа негова препознатлива реченица "Кога ке се седнеш во кафана со другарчиња која песна си ја порачуваш" или така нешто абе сељак невиден па уште кога ке ми каже некој дека убаво пеел ми доаѓа да се обесам. 2.Зоки од Фаци шмизличката наша кој е влезен во некојси филм а и самиот не гледа колку е смешен. 3.Боки 13 мислам дека е излишно за ова суштество да се коментира ни ја посрамоти државата и ич да не се враќа веке овде не ни е потребен. 4.Сања Лефкова,Дејана Николовска,Софија Манева и сите останати лигли и wannabe пејачки. 5.И последни но не и помалку антипатични Џеј Џеј и компанија затоа што се замислуваат дека се некои јаки композитори а уствари музиката им е благо речено ужас. Не знам зошто сите ја набројувате Иванна како антипатична мене девојката ми е многу симпатична и интересна а исто и Латас ми е супер лик. А од странската естрада Џастин Пиперот и останата Дизни компанија,Лејди Гага,Кеша,Крис Браун.
Од македонска естрада би ги издвоила Мелита, Натали, Роберт Билбилов и такви некои си кичераи и безвезни фаци. Од Холивуд ми е Miley Cyrus едно одвратно и антипатично суштество, потоа Paris Hilton, Justin Bieber и такви Дизни ретардирани "глумци".
па скоро сите од нашиве се за греота. ама посебно : лила, елвир м., џеј џеј, лоба, хелена роза, сите ``водителки`` на backstage, слаткар, роберт билбилов, тони михајловски, сања николиќ, гаџа, мелита, итн.
Ексклузив/Бекстејџ екипа, ау... Сите до еден. Овие ми се топ пет, шест, колку и да ги има... Па понатаму е долга листата.
Елвир Мекич - мн антипатично створење. Зоки од фаци - екранот ќе го разбијам кога ќе го видам. Боки 13 - за ова немам зборови. Иванна и Ненад - полигави личности - здравје. Јофе од А1 - само ја ли го мразам овај? "прекрасен" репорт,ко пе*ер е жими мајка,заслужува два-три бокса..море какви два-три,ја би му мавнала седум-осум. Весна бејбе - на оваа ко ќе и опнам некој шамар има и бејбе да роди x] Лила или како и да се викаше - ууу,ми се повраќа,ми се повраќааа Хелена Роза - оваа да ја видам у живо ќе ја здавам со голи раце,ма ако сакa и полиција и цело сеќурити нека дојде ќе ја натепам и крај,има крв да и тече Натали тркалото - се смешка цело време на тв ко којзнае кој да е,па манекенка е,пу пу скраја да е. а од овие интернационално познатите Лејди Гага - гадно нешто,гаадно упм,па оригинална била,море каков оригинал каков бутур,претерува! Парис Хилтон - неможам да ја сварам оваа,ку*виче,од к*р на к*р -.- 3-те кардашијанки - пластична "лепота" се посебно онаа Ким со нејзиниот газ волкав Бруно Марс - лигав,лигав,лигав и ко гадно педофилче ми е. Кристен Стујард - ноќни мори имам од ова нешто,у еден филм ја имаше и ајдеее ептен го нафураа момево -.- Селена Го*нез - уффф оваа ми иде да ја здавам или да и се избљувам у фаца Што бе сите Мајли Сајрус? Девојчето ми е мноооогу слатко и според мене е озбилно талентирана. И не е веќе во Дизни,барем мислам. Има уште ама ајде да не претерувам.
Талентирана? Она ако е талентирана,па те. Бруно Марс ти бил лигав?Ма тој е Бог за неа, слушни како пее тој во живо,а како таа. Бруно е најдоброто нешто што се појавило во последните години.
Не знам каде исчезна темата за македонските јавни фаци? Ја нема тука... Меѓутоа драги мои, ја најдов оваа тема каде што можам да ви постирам уште некоја вчудоневидувачка фотографија од македонската Ким Кардашиан...? Еден силен аплауз ќе ве молам!!! Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер Немам зборови...
Од нашите -JoФе -Натали Што И Даде На Цела Македонија -Турунџиева -Сузана Давајгазова -ИваННа -Вучко - оној Јади Бурек -сите самонаречени пејачки - Каролина Гочева - Ламбе - Елена Велеска и Ристеска - Тања Бумбарката -Маријана -Шорти Од странските -Парис Хилтон -Мерлин Менсон -Трамп фемили -Хефнер со к*рвиците -Бекам фемили -Џенифер Анистон -Бен Афлек -Опра Винфри -сите понови Дизни - форсирани антиталенти ,на чело со Мајли - ровјата - Сајрус -Натали Портман -новата верзија на Кет Вон Ди - скроооз се запусти момето ! - Ријана -Лејди Гага Нека ми простат сите кои од некоја причина сум заборавила да ги наведам на листава , бидејќи во моментот на пишување на крај памет не ми паднале
Знаев дека имам заборавено некој -Весна Бејби Петрушевска - Курандалевска -Благица Павлоска -Гоце Арнаудов и ќерка му Арнаутката -Дани бреееее Дани ,к**ветина педофилистичка -оној копукон а ла Аца Лукас што пее во тркало на среќата ... Абре сите ми се антипатични мене ,такво сум си по карактер