Не верувам во антицелулитни креми и никогаш не сум ги користела, некако ми се лажна кампања. Немам ништо против кон тие што си ги користат. Јас си го користам убавото време да спортувам и немам целулит
Здраво. Дали SATWA антицелулитната крема од бршлен, по нанесување треба да се измие по 10 минути? Или не треба да се мие воопшто? И зошто кожата ми се зацрвенува како изгореници од прв степен? Дали тоа значи дека делува повеќе? или?
нормално е да зацрвени настанува хиперемија , значи дека делува , јас ја мотав со налон кеси поубаво да впие и долго време не ја миев ја оставав да постои и убаво да впие
Девојки Сатвата пече многу? Јас го користам на Фармаси антицелулитниот гел ама пече мноогу не се издржува како да се пржам во врел зејтин.. И дали некој друг го има користено овој на Фармаси, има ли некакви резултати? Внимавам и на храната многу, пијам целулит микс чај, вежбам се надевам ќе го намалам малку
Мене ме пече многу Сатвата, и ме чеша се зацрвенувам ко изгорена. Ама се трпи неколку минути, не е до толку неиздржливо и не знам дали си замислувам ама како да приметувам разлика, има ефект до сега. Јас пијам и многу вода, над 2 литри, и сум на режим, здрава исхрана нешто слично на хроно исхрана, може и целата комбинација ја прави разликата.
Да јас ги користам пилингот и кремата мислам дека тоа е поентата така делува и има резултати кај мене и тоа што јас не вежбам. Ти пошто вежбаш нанесе го кремот пред вежбање бидејки тој го загрева телото и ке имаш уште подобри резултати
Јас денеска ја купив сатва меѓутоа воопшто ни поцрвенувам ни ме пече а ја масирам се додека да се впие не знам дали правам нешто грешно
Може си ја купила таа што лади, оти колку што знам, има две. Кога сме на темава... Антицелулитното масло со green matcha од Уртекрам е добро. Ја мазни кожата, не дека го сузбива целулитот, ама се губи изгледот на кора од портокал. Додуша, го комбинирам со кремот од кафе за затегнување од Organique, па можеби комбинацијата е добитна за мене. Ама не се тешам дека немам целулит со измазнета кожа надворешно. Мирисот не е баш нешто, ама се толерира.