Целулит Јас кога го видов и мислев дека овој од 170 е антицелулитен глелза туширање и за тоа го зедов оној од 260 и тој некако е и помрсен
dali nekoj ima go ima koristeno losionot SATVA za protiv celulit,jas go kupiv oti site go falea i go imam iskoristeno dva pati pecka i se zacrvenuva mestoto kade sto e naneseno .Sakam da mi kazi nekoj so go koristel dali ima dobri rezultati i dal mozi na stomakot da se klava oti pisi deka se klava na butovi i noze.ODNAPRET FALA [mod-kirilica:130xpbuc][/mod-kirilica:130xpbuc]
telo/celulit-t58/?hilit=%D1%86%D0%B5%D0%BB%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%82 Имаш 80тина страни, 100 пати е споменато тоа што го бараш.
citam gledam deka e spomato ama poketo kazvat od toa sto go imat slusnato deka bilo korisno jas sakav da kazi nekoj licno sto go ima iskoristeno a ne kako sto cule ,nikoj nema kazano dali mozi da se stava na stomak toa bese moeto prasanje
Може на места каде што имаш целулит. Кажано е сигурно таму за впечатоци од лично користење. Јас имам кажано и имам прочитано голем број на коментари за Сатвата.
Целулит Ја има ли некоја од вас користено антицелулитната крема на Реплек Фарм и дали е ефикасна ? *Не ми текнува како се вика, ама беше во бело пакување со пумпица и виолетова етикета.
Целулит пред неколку дена од тинекс го земав антицелулитен гел кој почнав да го користам двапати на ден, наутро и невечер и од многу стискање нозеве ми се цели модрици. ме интересира дали некој го има користено и дали е ефикасен ?
Женски мене ми донесоа конечно од тие на Гарние антицелулитните. Првиот е антицелулитен крем, ама второто не а против целулит, пишува дека е за рамен и цврст стомак Е сега и Сатвата ја купив неодамна, и незнам кои се поефикасни дали на Гарние или Сатва со кои да почнам да се масирам за до крајот на мај да очекувам некави резултати.. ваш совет
Jaс имам антицелулитна крема од Nivea и можам да кажам дека е доста ефикасна .. За кремиве над мене ги немам пробано , мислам дека имаат некој мирис на кафе , кај другарка ми ги имам видено , ќе ја прашам дали е задоволна од нив еве ја тaa што ја користам
А за Афродита, што ќе кажете, ефикасни се или... Оваа од Авон со масажерот баш ми се допаѓа ефикасна е, има ефекти, ама сега ми е при крај и не знам дали пак од неа да си порачам или некоја друга да земам.
Една другарка ја има користено, ептен ја изнафали, ама скапа е ! знам дека ми ја фалеше ептен, ама не ја купив зашто е накај 1000ка, скапа е
Јас имав на афродита и ништо посебно ич не ме воодушеви од Ниве бај бај целулит 100 пати бев позадоволна односно најзадоволна сум од неа
Firequeen, а колку време ја користиш антицелулитната крема од Нивеа? И јас ја користам, ама сеуште немам забележано никакви резлултати
На почетокот во првите 2 недели и јас не бев задоволна но изгледа тоа беше бидејќи насекое се набљудував и очекував преку вечер да го снема целулитот .Немав многу и за брзо време ми се направи , а таквиот целулит најбрзо се симнува .. Кај секој е индивидуално, ама барем користи ја додека не ти се потроши па ако нема резултати смени ја
Фала ти Марамке Веќе се наоружив и со Сатва и со Гарние, да ги потрошам овие па ќе му ја мислиме за нареден