Osven ovunorm ima I kesicki Folinomel na prirodna Baza se se rastvara 1 kesicka vo casa Voda I se pie 1 Cas pred spienje pomaga I na zeni so policisticni jajnici a isto taka I go podobruva kvalitetot na jajce kletkite
Nemas nikakva steta od niv samo moze da imas pridobivka na prirodna Baza se I ovunormot I folinomelot no ako si skeptik javi se kaj ginekolog I prasaj za sovet dali moze da gi koristis
By the way od folinomel kesickite imase pozitivni iskustva od zeni I nadvor od Mk a pisuva deka I amh moze da se Kaci od niv pijte si femibion 1 koj gi sodrzi site vitamini I minerali I plus metilirana folna moze I aloe da piete t.e toa e one sto jas go koristev pred poslednata stimulacija
Уффф, многу суплементи пиев, баш многу. Ќе пробам да се сетам. Ку10 во големи дози ( над 500 ие.) Вит. Е 400-600 Вит Ц 1000 Л карнитин Л Аргинин Метил фолат 1000 Метил б12 Ниацин Инозитол 1000 Мио инозитол Вит Д 2000 Селен 50 Цинк 15 Омега 3 Мака Мг Б комплекс И сигурно има уште нешто што имам заборавено. Т.е пиев све што ќе прочитав дека кај некој имало ефект. Све ова поединечно пиев. Некогаш пиев и миксови како Профертил,Имприл, Фемибион... Но почесто сите суплементи ги земав одделно во горенаведените дози. Јас појќе на своја рака си ги земав суплементите , но препорачувам секој да си се консултира со доктор.
Супер сме и уште еднаш не се потпирајте на тие бројки! Значи сите кои измериле амх имале мали резерви, а нормално е на таа возраст да имаме мали резерви ама сепак имаме. На сите ви посакувам да дојдете до целта❤️
Dokolku si od Skopje jas go najdov vo cair vo aptekata sto e karsi trudova medicina 20 kesicki se 1800 den
Прескапо бе! Прашокот е фолна, инозитол и мелатонин. Може да се купат посебно и пијат така. Од iherb за истите пари посебно може да се нарача доволно за 3 месеци.
E pa tolku se koga imame potreba ne gledame kolku se a skoro se e skapo sto ni e potrebno dali pred ili posle ivf.
Собериси ги документите и правец Систина, кој било доктор, Ивановски, Дракулевски, Лазаревски... сите се супер, ова од паталец
Ама ако има поефтини алтернативи не мора за најскапите да се фатиме. Јас ги пиев посебно и многу поефтино ми идеше.
Во право е @le.soleil гледајте производи на iHerb. Јас пијам метил фолат од 1000, во Еурофарм ги платив 1660ден, а после видов дека на iHerb од истата фирма, иста количина коштаа 12$. Тука кај нас цените не се нормални.
Здраво на сите Од колку mg препорачувате Q10 да се пие. Разгледувам на iherb па не знам од колку да порачам. Во зегин прашав 1600 дена
https://www.google.com/search?q=q10...=1024&client=firefox-b-d#imgrc=bXAhX7UfpzBfAM Овие ги имам начекано на попуст и се покажаа ефикасни кај мене од 0.806 АМХ следниот пат кога проверував беше 1.02