Не ти е лош резултатот. Мојот беше 1,13 на околу 36 години. Докторот не ми кажа дека е намален, туку океј дека е. Антрални имав многу и многу јајце клетки ми извадија. Имам успешна бременост и син со толкав АМХ од прво инвитро, а бремена сум со второ дете од второ инвитро (веројатно) со пониско АМХ, за второто не проверував колку ми е.
Јас бев со долг протокол. Јас имам мутации па си пиев цело време метилирана фолна и метил Б12, Имприл ми даде докторот, Естер Ц. Си пијам и витамин Д од 2000, повремено цинк и омега 3. Ова сама си одлучив да пијам, не ми кажал докторот ама ми потврди дека е ок што ги земам. На кој ден од циклус ми направил трансфер, или на кој ден после пункција ми направил трансфер?
I jas imam mutacii,so kratok protokol sum pijam metiliran b12,metilirana folna,maca,Q10,ester c,vitamin D,probiotic.Na koj den posle punkcija ti napravil transfer A imipril za sto gi pies,za sto se
На втори ден после пункција, дводневен ембрион. Прочитај на нет, го има составот на Имприл. Инаку нив сеуште ги пијам и бремена.
Zdravo zenski , jas sum nova vo ova ... mene AMH mi e 0.02 a FSH mi e 14 .Sakam da prasam dali ima nekoj slicen slucaj kako mojov i koj specijalist ke mi go preporacate da pojdam poso nikoj ne se zamara ni maticnata ni pak vo drzavna bolnica.
Odi si vo sistina kaj lazarevski ili ivanovski,najgolema greska pravat maticnive od sam start sto nenaat da upatat za problem,so site hormoni na 3 den od ciklus plus AMH,proverisi kanali HSG
Колку год си? Имаш регуларен циклус? Оди на спец нека ти видат на ехо. Јас бев кај Трајковски во Њуборн, успеав со донор јк. Секое добро
30 godini sum nemam regularen ciklus jas imam problem so kariotipot vtoriot X mi e skinat i seta problematika e tamu i mesanica , mi kazaja so kupeni jajni kletki samo ..zivi zdravi ke vidime sto ke napravime
Првиот обид бев кај друг доктор, имав биохемиска, ова ми е второ ин витро, прв обид кај Лазаревски и успешно.