Јас вчера прашав, имале, така ми кажаа, велам па читав немале, да си знам ако ми бараат во фондот, јас за друго бев, тој што ме боцкаше ми кажа дека можно било да немале неколку дена.
Zdravo sakam da prasam nesto .. vo tek sum za invitro pocnav vekje so terapija cetvrti den kako primam inekcii meriofert po 4 na den .. imam namalen amh .. dali nekoj od vas primal vakvi inekcii sto pravel invitro i izvadile dobri jajce kletki ..
Jas majka so mn nizok amh so meriofert zabremeniv ivf, sega sum majka na edna heroina rodena 1200❣️ celata sreka neka e tvoja
Здраво Се спремам за инвитро постапка, испитав антимилеров хормон и е 2,27 а имам 37 години.. Ваше искуство дали е потребно да пијам некој витамини и суплеметни за подобрување на квалитетот на јајце клетките. Имам нередовен циклус и секогас над 12 атрални фоликули, не сум следела за овулација дали имам..па сакам додека добијам потврда од фондот за беспалтно инвитро да пробам да го зајакнам имунитетот
Ništo realno ne ti treba da pieš, osven nekoi prenatalni vitamini ako baš sakaš A zošto invitro so taka super naodi? Maška strana?
pa neznam prvoto ni bese so in vitro, probuvame prirodno no ne saka, nemam redovni ciklusi i nemozam da znam koga i dali imam ovu;acija
Probaj si da slediš ovulacija kaj matičen ginekolog, folikulometrija da praviš bar dodeka čekaš, možda ubodeš haha
Девојки, Понови информации за реагенси за амх на гак? Ако не таму, на клиничка биохемија има ли? Ако знаете на приватно а да е поефтино од 4000 исто, предлог? Позз и среќно на сите
Здраво, ве молам некој ако знае дали на државен празник земаат крв за испитување на АМХ? Требаше да ми дојде вчера, ама ми доцни, сега гледам кафеаво, ако ми дојде денес, трет ден е во среда, а е државен празник.
Здраво, денес испитував АМХ во Авицена.. имам 32год и резултатот е 1.90. Докторката не ми е во МК па сакав да прашам дали е добар или лош резултатот