Pa nez zaso odma so donirani pa morav prigovor pa edvaj podobro I Sega so vtoriot mi bara br na folikuli pa morfologija I broj na folikuli nez so e rabotata sto ne odobruvaat
Hsg i 4 d eho uterus, matka mi baraa, fsh, amh, fsh mi beše 18 inače, folikuli eden se vide togaš samo, ama toa od prva baraa
Abe treba da e besplatno ako treba i deset obidi...i bez uslov od tipot godini, nisko amh, visoko fsh, vakov spermogram, takov spermogram ... osven baš nekoi krajni slučai I bez mnogu dokumentacija
EPA nez Ali eve ne odobruvaat veke taka baraat mn dokumentacii edno isto prakam nekolku Pati I krenav race veke
Еј браво, ако си имала фоликул ете среќичка. Јас сегде бев, ама кога нема нема. Барем медицината напреднала да овозможи бременост и со донор.
Bev mi vikaat ova e razlicno baranje a toa e isto broj na folikuli I morfologija so broj na folikuli I taa vika ete toa baraat ne mi dadoa nikakvo objasnuvanje za zal
Ama na nekoj I so visoko FSH I nisko amh odobruvale inace zasto bi podnesuvale za IVF Ako e SE vo red
Јас зборам за други работи дека комплицираат. Сега направиле инсеминации на два месеци, порано беше преку еден месец. Да немаме некој проблем не би правеле ивф. Нека одобрат со свои јк, па наше си е дали ќе успее. А и со донор јк никој не гарантира дали ќе биде успешно.
Tocno Ali od August eve Kako imam podneseno Oni celo vreme broj na folikuli Baraat I se ceka Po nez kolku vreme I Ni Pismo mi stignalo Po postaako ne otidam da prasuvam nisto od Kom mi pokazuva sto treba dr da podnesam I pak isto strasno
Има правила, до ФСХ 12 мислам одобруваат со твои, повисоко не. А што е проблемот, не можеш да изброиш фоликули?
Нека одобрат, нека пише молба членката. Со донор успева затоа што донорот е помлад, над 35 е се потешко.