K AJ sekogo individualno e Mozes da probas da vidis Te podruzivme jatastrofalen karakter I odnos Kon patient Samo za pari
Можеш ли да ми сликаш состав на фолиномел, знам дека се миоинозитол, мелатонин и фолна, ама сакам детално по колку мг и фолна во кој облик е. Нема на нет.
Jas po preporaka tuka na clenka so nizok amh hormon zedov ovariamin na svoja raka gi piam veke edna nedela. Od clenka sto gi prodavase zedov dve kutii i uste dve nabaviv od rusija cekam da mi gi donesat.ako ima rezultat ke vi soopstam.
Zdravo, kako gi nabavi od Rusija? Gi poraca i plati online ili imase prijateli koi mozat da gi nabavat? Ke mi e od pomos sekoja informacija kako mozam da gi nabavam <3
Zdravo moze Li da mi kazes Kako gi poracav od rusija Ovariamin ili I'ma na net da poracas bidejki sum so mn nisko amh I mi SE potrebni tie?
Imam rodnini vo slovenija preku nivni prijateli sto bea na patuvanje vo rusija gi nabavivme.sega samo gi cekam slednata nedela da ftasat kaj mene.ako mozes rasprasajse po nekoi soferi sto vozat natamu ako mozes da gi nabavis.