Јас многу слаба овулација имав и амх од 0,5. Апчиеата ја враќаат функцијата на јајниците и оцулацијата
Jas imam ovulacija ama pred edna godina mi bese amh 0.321 imam 4 stimulacii a 2 invitra napraveno ama nisto.jas sum operirana od cista na jajnik dva pati i dva pati miomi vadev.na poslednata operacija mi vadea i miomi i histeroskopoja mi prave kanalite mi bea vo red.posle 3 meseci ostanav prirodno bremena ama za zal na kiretaza zavrsiv prazen sakus nemase plod.toa bese pred da pocnam so invitro.i sega pak imam cista i miomi ama domtorite vrlat deka ne se precka ama na mene sube mi e vo slucaj pri kiretazata da ne mi se zatnaa kanalite i vo plan mi e da proveram hsg da pravam.
Како ги пиеше, начинот? Бидејќи сега читам Препорака за апликација: Оваријамин се препорачува да се администрира 10-15 минути пред оброците 1-3 капсули или таблети 2-3 пати на ден за 10-15 дена. Се препорачува повторен курс за 3-6 месеци. И ти вака ги користеше? Дали и го искористи едно пакетче, па после 3 месеци употреби уште едно?
Epa po tolku mi gi prodade nema sto da lazam zedov dve kutii covek koga e na zort kolku treba ke si plate.
Takvi gi ima mnogu ama koga se raboti za lek ponekogas covek ne zali za pari bitno mu e samo rezultat da ima.
Jas pari pari se iznadadov za ispituvanja za operacii za insemenacii za invitra za terapii pa za 100 evra nema da osiromastam
Jas tuka se dopitav so clenka sto gi piela.ona gi piela 3 pati na den po tri vo kombinacija so femina kapki.jas gi piam dva pati na den po dve i jas imav doma kapki femina i tie i jas gi piam.za vreme na ciklus ne.
Јас се мислам дали да земам фолиномел или овунормал, членките на форумов ги препорачуваат за да се стимулира овулација. Имам 39 г, со нередовни циклуси, последен пат проверував пред 4 месеци амх ми беше 0,02. Не знам дали има поента вредностите на амх да се обидам да ги зголемам, да не има некој препорака или слично искуство?
Jas mislam samo dopolnitelno kje gi trosis rezervite, podobro da zgolemis na suplementi i da go podobris kvalitetot na jk. I so doktor specijalist da te sledi dosta e nisko amh. Jas sum so 0.5amh tvoja vozrast nekoi doktori ne mi go preporacaa ovunorm bas zaradi toa deka kje predizvikuva ovulacija i dopolnitelno kje gi trosi rezervite. Sekako konsultiraj se
Јас ја имам истата вредност на АМХ и твојот случај ми влева надеж Последниот доктор што бев го виде АМХ и не сакаше ни да дискутира, ми кажа најди си помлада роднина да ти донира ј.к. Некако полна сум со дилеми во моментов. Не знам кои доктори кај нас би се нафатиле да следат природно растење на ј.к. во случај како мојот - Систина некако се пребукирани и мислам дека кај нив е некако се со брзо темпо, мојава ситуација треба повеќе трпение и внимание, а и оптимистички пристап на докторот. Секоја препорака е добродојдена
I Jas sum ista situacija Kako tebe nikoj ne SE nafaka celosno za slucajno site mi vikaat taa e terapijata I edno isto vo Krug ne najdov na nekoj so trpenie SE nadevam Ke SE najde nekoj I za nasite slucaevi da gi resi