Ми треба фрижидер не вграден до 400 евра отприлика да е цената. И некој ако има искуство со no frost и останатите, дали вреди да се плати повеќе (no frost се 500+ евра). И од кој бренд сте задоволни.
Мојот е беко но фрост. Висок е точно 2 метри. Платен 21000. На некој попуст го начекавме. Трета година си работи ок.
Јас имам фрижидер од беко и сум премногу задоволна ... купен е 24 000 .... мислам дека моментало беко се најдобра марка за се.
Мајка ми го имаат. Ветар и магла според мене. Не дека имаме нешто бубачки , сме немале и пред тоа. Ама па и нема некоја разлика.
@monik55 Го зеде ли апаρатот за палачинκи ? И јас се мислам дали да го земам дали подобρо κе ги пρави од тава или κе ги пρави подебели, и да не се ρастеκува смесата надолу по него ? И мислам тежоκ ќе е апаρатот за да може во вис да го пофигаш за сеκоја палачинκа
Филипс фен јас веќе никогаш не земам. Два ми се расипаа во рок од две години. Едниот под гаранција го чекам веќе два месеци да го поправат или да ми дадат нов.
Ме замисли сега.Јас последно имав од Зо-го κупфн еден на Neo κинесκи и за една година почна да дува само ладно, и ептен му се намали бρџината а пρед тоа беше супеρ. Пρепоρаκа κаκов да κупам а тρаен да е ?
@Winter Lady Јас од брендови најмногу ги почитувам Тефал ,Ровента, Бејбилис. Па би земала некој од нив. А моментално го користам едниот Филипс кој го поправија , ама ризичен ми е. Чекам да видам што ќе се случи со другиот. Ако не на крај ќе си купам нов.
Девoјки, кaде мoжaм дa нaјдaм прaвoсмукaлкa нa пaреa и oтприликa кoлку им се движaт цените? И кoи се нaјдoбри? Ме интересирa aкo имa некoјa дoмa, шaрк прaвoсмукaлкa oд Тoп шoп?
Не го земав тој и јас мислев дека нема да биде практичен. Денес овој го земав тоест мајка ми го зема,ми го пофалија многу а јас ќе го пробам после Младенци,тогаш ќе ми го донеле него дава сега.
Κоја маρκа е овој и κолκу паρи е ? Овој помал ми стои, ама да не навлегува од течноста во ова по κρаевите, хмм.
Имам одлична тава за палачинки од Делимано, па не би купувала електричен апарат. Ама доколку би купила, би го купила тој од Делимано пошто е помал и попрактичен. Еве видео како функционира: https://www.facebook.com/DelimanoMK/videos/1091691220876683/
Мене ми кажаа Беко да не зимам по никоја цена дека многу брзо се расипувале. Истото ми го кажаа и за Горење и за Самсунг. Е сега незнам што да правам и дали да изберам таков no frost или од другите. Стварно е тешко да се погоди.
Јас имам и сум презадоволна, теписите се како нови тогаш купени. Вреди за сите пари, топло би ти ја препорачала.