Фала срцка,поубави да си купиш.Пак сега бев купив мал тостер и миксер.Да и јас сакам да купам правосмукалка видов имаше на попуст,мене ми се допаѓа на Самсунг 7000 денари,во сад ја собира прашината.Имаше на попуст на Тефал пегла од 2699-1899 денари,мислам дека е добра 2300w
Жени може ли до 3000 да се најде убав тостер,и од каде? Доколку имате искуство би сакала да споделите мислење од каде и каков да земам.
Вики за тие пари ќе најдеш баш солиден тостер. Види онлајн на Нептун, Сетек , Техно Маркет. Сега ќе има и новогодишни акции. Гледај на Горење, Тефал.
Дали некој има слично искуство околу машина за садови и што би можело да е проблемот,,Мојата машина не прима вода, а може да ја исфрла..
Za 3000 ke najdes extra toster i toa skoro ko profesionalnite niz sendvicari sto se,ima sekade a ako imas karticka od neptun imaat i plus popust,a sega okolu praznicite skoro cel januari sekade ima popust
Јас имам фурна од беко брзо загрева и имаш многу опции по неа да местиш аларм на вклучување и иисклучување и ред други опции супер се покажа до сега околу 12000 е од нептун
Белa техникa се е кaкo ќе се пoгoде,пoсебнo фурните.Пред 3 месеци земaме нa електрoлкс a нaместиме и дa a укличиме не греее,1 сaaт уклученa не зaгревa a oкoлу 400 еврa a плaтиме,утрoтo a oднесивме вo прoдaвницaтa земaме вирпул сo шестo сетилo.Кoгa ке флезиш вo прoдaвницaтa земи си тoa штo ти се свиѓa.
Zdravo Dali ima nekoj iskustvo so ovaj blender od tehnomarket. Momentalno e na akcija pa bi sakala da go zemam
Треба да купуваме вертикален замрзнувач. Бидејќи во кујната немаме место, дали е проблем ако стои на балкон? Сакаме во плакар на балкон да го ставиме, за да не се гледа. Има некој вакво искуство? Не знам дали ќе има некаков проблем во лето, на +40 степени? Ве молам препорачајте ми модел и марка од кои сте задоволни.
Има некој искуство со заслабена рингла од шпорет со рамна плоча? Станува збор за фирмата Горење, рамна плочаили рамна плотна), вградена во кујна и независна од рерната, со 4 рингли (или како точно се викаат не знам), ама забележувам дека онаа која најмногу ја користам е заслабена, бавно се загрева и слабо ,,грее,, Има решение за таков проблем? Има опција да се смени некој грејач или вече да размислувам за нова плотна?
Најубаво е да одиш во продавницата на Горење или да се јавиш на телефон или па на ФБ да ги прашаш. Верувам дека најубав совет ќе добиеш. Мене вака лаички ми личи дека греачот ти откажува.
Јас го имам но не сум баш задоволна,кај мене дома има таркет и се гледаат мачканици по чистењето ,а за делот на теписи не знам каков е затоа што дома немам теписи.