Аха значи не си задоволна и ти од таков миксер со постоље? Незнам каков да земам ..... А баш се решив за овој, и сега
@BarbaraMorii ваквите миксери се скроз нефункционални, барем неколку жени кои имаат така кажаа. Не знам како се цените, ама ова постоље не ти го треба и воопшто нема да го користиш, па ако обичните без постоље се поевтини, земи си таков.
Околу 3600 денари беше.Ама штом така не зимам со постоље. А од кој бренд да земам? Кој се покажале како најдобри?
Ние имаме на Горење ама постар е, новиве не знам какви се. За големи апарати, Беко се покажаа како добри. Кога нема разлика во цена, јас земам од звучно име кое има повеќе години гаранција.
Садот си го користам, си матам во него, но делот што е за фиксирање само ми зафаќа простор во кујната. Мојот не е воопшто скап, еве го користам 2 години веќе.
Дали ја купи арника правосмукалката или друга рачна и како си задоволна,јас се мислам прво викав шарк ама скапа ми е па се мислам за арника??? Препорачајте добра правосмукалка со канистер, без вода без кеса
Не не ја купив.Планирав и решена бев ама многу ме предомислија. И дури продавачката кога ја прашав што мисли само напраи една ваква фаца И да ти кажам искрено планирам шаркот да го земам сега одма не ама здравје понатака планирам.
Дали некој има парочистач и дали сте задоволни? Се мислам дали да го купам за чистење плочки и прозорци. Искуства, совет ... некој ?
Јас имав од топ шоп, маста му ја извадив за wc. Прозори не сум чистела, ама плочки и санитарија да. И ептен добро се покажа, ама ми се расипа, не се поправа. Се токмам нов да земам, ама овој пат да биде на Карчер, германски. Поскапи се, ама квалитетни и исплатливи. Секуриком во Македонија е застапник за нив.
Планирам да зимам машина за перење(само за перење),ваши искуства за од Техномаркет ИНДЕСИТ марка???Сакам Горење ама поскапи ми се некако ...па гледам ИНДЕСИТ
ако можеш таа од 60цм да ја вметнеш тогаш без двоумење, од 45 ми се некако многу тесни, ко да нема место за тенџере или било кој поголем сад. За 4 члено семејство мене ми се мали тие од 45, ќе треба почесто да ја вклучуваш. Продавачите би ти го кажале истото. Разликата во цена е занемарлива, не е повеќе од 1000ка
Да ве прашам жени -ми се искрши еден дел од рачката т.е мешалката , поточно овој( со зелено) дали може да се купи ново т.е порача од Нептун?
Мој совет е дефинитивно 60-ка. Во 60-ка комотно можеш да ставиш големи тенџериња и тави, да не се мачиш на рака да ги миеш. Гледај некако да најдеш место ја пикнеш.
Јас до сега само со постолје користам и мојот е Филипс. Јас сум премногу задоволна. Јас не можам да замислам да нема постоље миксер.
Треба да опремуваме стан за издавање со електрични апарати. Тоа значи дека треба да купиме апарати со пониска цена, а сепак да бидат квалитетни. Какво искуство имате со апарати за кујна: фрижидер, плотна, фурна од Беко и од Електролукс? Тие се една класа подобри од Нео, Вокс, СТ, а се со прифатливи цени.