Може е касно за ова но јас имам на филипс и ептен ми се погоди. Патем без постоље не знам да функционирам.
И јас. Ова ми е следно за купување http://www.neptun.mk/mobile/index.php?route=product/product&path=30_125_36&product_id=206877
Јас сакав да те прашам дали е убав блендерот дали си задоволна, го гледав и сакам да си го купам дека има две функции мислам мене ми треба сецко ама ова по ми се исплаќа ем блендер ем сецко
Да, супер е. Задоволна сум многу, кај мене испадна проблемот со урма која не била исчистена внатре и се ми се искрши едно делче. Пластичниот дел од сецкото не е некоја ептен цврска пластика и треба да внимаваш, ми изгледа како лесно кршливо. За механизот и начинот на работа немам баш ни една замеркс , супер е. Пластичните садови од секцкото и од блендерот посебно си имаат капаци пластични и можеш да ги користиш и нив .
Jas sum zadovolna od Bosh seckoto. Masta mu janizvadiv 12 godini i sega pak isto kupiv. http://www.neptun.mk/mobile/index.php?route=product/product&path=30_125_33&product_id=206534
Дали некој го користел соковнокот Utile Slow juicer na delimano?Јас го имам Power juicer одличен е ама ми се расипа.Искуства и кој е подобар?
Ќе може искусттво за машина за перење алишта на самсунг и фрижидер исто на самсунг а фурна и плотна на електролукс?
Јас имам машина за перење алишта на Самсунг еко бабл и презадоволна сум има од 20с до 95с има убави програми и има од 400 до 1200 вртежи на центрифуга.Фрижидер имам на Самсунг што има дел за вода да се става за пиење.Две години ги користам и до сега ми се нема расипано.Машината е 5 години гаранција,фрижидерот 10 години
Фалааа ти, баш деновиве тоа гледаме и ова го слушнав од многу луѓеее така да тоа ќе биде и нашиот избор
Го чистев замрзнувачот во фрижидерот со нож, бидејки немав со што, и го дупнав, напраив мала дупка.. хелпп со што да го затворам дупчето, страв ми е да не почне да не ми лади...
Ќе си викнеш мајстор да го среди, зависи каде е дупчето. Со нож не се чисти фрижидер, си има специјални гребла за тоа.
Сакаме да купиме 32" LCD TV за во спална. Ве молам за сугестија: која марка и кои карактеристики да ги има. Мене ми е најважно да има вградено wi-fi за да може online филмови и серии да гледаме.
Мој совет какив и да земиш ТВ со ви фи он лајн филм не можеш да гледаш.да си земеш обучен ТВ и плус ТВ бокс ке гледаш све буквално исто како на лап топ а само ТВ со ви фи ништо .ние ја имавме истаза мака со ТВ боксит убајни.а за Јаков да земиш мислам од амц нема да згрешиш напето е од таму. И немој случајно во салон да те лажат дека доколку ТВ е андроид ке можиш да гледаш проверено
Со оглед на тоа што ќе биде закачен на ѕид, нема каде да се стави ТВ боксот. Не се разбирам во телевизори, која е разликата помеѓу: смарт и андроид? Битно ми е само да биде без кабли - затоа мора да е со вградено wi-fi и да можам online серии и филмови да гледам.
Џабе ти е без ТВ бокс он лајн филмови нема да можиш да гледаш направи си некако држач и за ТВ боксит тога е многу мало апаратче може би колку Еден телефон и само во струја треба да биде прикључено и једно џекче во тв